banner249

Adil Demir'den heyecan yaratan seçim startı

7 Haziran seçimleri için önseçim kararı alan CHP’de adaylık yarışı devam ederken Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili Aday Adayı Adil DEMİR Denizli'den ilk adaylık başvurusu yapan Aday Adayı olma özelliği taşıdığı gibi seçim çalışmalarınada çok hızlı başladı.

Adil Demir'den heyecan yaratan seçim startı
banner240
Tavas pazarına giydirilmiş 10 seçim aracıyla adeta çıkarma yapan Demir, halktan ve CHP üyelerinden büyük ilgi gördü. Ova köylerini tek tek gezen Adil Demir’in gezisi gün boyu devam etti.

 CHP’den önseçimde aday adayı olan Denizli Barosu eski Başkanı Adil Demir, seçim gezilerine Tavas ilçesinden başladı. 

İlk olarak Tavas’ta CHP ilçe binasında partililer ve ilçe yönetimi ile bir araya gelen Adil Demir, burada yaptığı konuşmada, parti üyelerinden kendisini tercih etmeleri halinde nasıl bir program izleyeceğini anlattı.Çok uzun yıllar muhalefette kalan CHP’nin dersine iyi çalıştığını, artık iktidar olmak ve Türkiye’yi yönetmek için en olgun partinin CHP olduğunu, AK Parti’nin yaşadığı iktidar şımarıklığına bu şekilde son verilebileceğini belirtti.

SANDIKLARIN DİLİ YILLARIR VAR

“Sandıkların dili vardır” şeklinde sözlerine devam eden Adil Demir, “şimdiye kadar ki seçim sonuçları bize mesaj veriyor. ‘Senin projelerin olsun, o projeleri gerçekleştirecek ve iktidar yükünü taşıyacak adayların, vekillerin olsun’ diyor bu mesaj. Türkiye Cumhuriyeti artık yeni bir döneme giriyor. AK Parti Türkiye Cumhuriyeti’nin çağdaşlaşma anlayışını bir yana itip ruhunu, niteliğini değiştirmek istiyor. Bir dikta rejimi kurmak istiyor. O halde Türkiye genelinde olduğu gibi Denizli CHPliler olarak biz dedik ki, adaylarımızı parti üyelerimiz belirlesin. Sonu olarak partimiz sesimizi duydu ve burada bir önseçim yapılarak adaylarınızı kendinizin belirlemesi için önseçim yolunu açtı” şeklinde açıklamasını yaptı.

Yoğun tempoda çalışmalarına devam eden Adil Demir, daha sonra Tavas pazarında vatandaşları ve esnafı ziyaret eden Adil Demir, gezinin devamında, Kızılcabölük’ten başlayarak ova köylerini ziyaret etti. Ova köylerinde vatandaşlar ve partililer tarafından heyecanla karşılanan Demir, kahve toplantıları ve konuşmalarıyla devam eden gezisini geç saatlere kadar sürdürdü.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER