banner249

3 yıldır zirvede

İzmir Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden İZELMAN A.Ş., Çalışma ve İş Kurumu İzmir İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “İzmir 3. İstihdam Zirvesi” kapsamında “en çok istihdam sağlayan işletmeler” dalında verilen ödüle “üst üste üçüncü kez” sahip oldu.

3 yıldır zirvede
banner240

Ödülün ilk olarak verildiği 2012 yılından bu yana zirveyi bırakmayan İzelman’ın ödülünü Genel Müdür Hüseyin Kırmızı, İzmir Valisi Mustafa Toprak’ın elinden aldı.


İş güvenliği kadar iş güvencesi de önemli Zirvenin açılışında konuşan İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Dr. Sırrı Aydoğan, son dönemde artan iş kazalarıyla çalışma güvenliği konusunun yeniden gündeme gelmesine dikkat çekerek, “İş güvenliği ne kadar önemliyse, iş güvencesi de o kadar önemlidir. Çalışanın üç gün sonra ne olacağını bilmediği bir ortamda sağlıklı bir üretim olamaz” diye konuştu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak kentteki istihdamı artırmaya yönelik birçok proje geliştirdiklerini ifade eden Aydoğan, Kent Koleji projesinin bunların en önemlilerinden biri olduğunu söyledi. Aydoğan, Türkiye’nin tarım ve turizm gibi iki büyük potansiyeli barındırdığına da dikkat çekerek, “Hükümetimizin bu iki sektöre yönelik ciddi stratejiler geliştirmesiyle ülkedeki işsizlik sorunu çözülür” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER