banner249

Teröristlere yardım eden işbirlikçiler adliyeye sevk edildi 

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde yakalanan PKK'lı 4 teröriste yardım ve yataklık yaptıkları belirlenen 3 kişi emniyetteki sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edildiler 

Teröristlere yardım eden işbirlikçiler adliyeye sevk edildi 
banner240

Muğla Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından PKK/KCK terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen operasyon sonrasında Muğla’nın Seydikemer ilçesinde yakalan 7 şahıstan 3'ü (milis işbirlikçi /teröristleri bölgeden çıkarmaya kaçırmaya çalışan) adli makamlara sevk edildi. 

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde uzun süredir teknik takibe alınan terör örgütü mensuplarına yönelik operasyon düzenlenmiş ve operasyonda 4 PKK’lı terörist kıskıvrak yakalanmıştı. Yakalanan teröristlere yardım ve yataklık yaptıkları tespit edilen İ.B., A.Y. ve M.Y. isimli kişiler de gözaltına alınmıştı. TEM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan 3 kişinin emniyetteki sorgulamaları tamamlanarak adli makamlara sevk edildiler. 3 kişinin PKK’lı teröristi bölgeden kaçırmaya yönelik yardım ettikleri ve işbirliği yaptıkları öğrenildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER