banner249

Kampanyada son hafta!

Denizli’nin ilk ve tek tesettürlü gelinlik mağazası olan Kehribar Gelinliğin 31 Ocak tarihine kadar düzenlediği kampanya fırsatında son haftaya gelindi.

Kampanyada son hafta!
banner240

6 Ocak günü Denizlililere kapılarını açan Kehribar Gelinlik Türban Tasarım Mağazası, 31 Ocak’a kadar muhteşem bir fiyat kampanyası düzenlemişti. Evlilik hayali kuran genç çiftler, birbirinden güzel modellerin bulunduğu mağazada inanılmaz fiyatlarla kiralama ve alım fırsatı sunmuştu. Şimdi o kampanyada son haftaya gelindi. Her bütçeye uygun 3 farklı konsepte kampanya düzenlediklerini belirten Kehribar Gelinlik Mağazası işletmecisi Özlem Reyhan Özcan, kampanyanın kiralama ve satışta geçerli olduğuna dikkat çekti.

BU FIRSAT KAÇMAZ!

4 bin, 5 bin ve 6 bin TL’lik kiralama kampanyasının evlenecek çiftler için büyük bir fırsat olduğunu kaydeden Özcan, şöyle konuştu, “Kehribar Gelinlik, Denizli’nin ilk ve tek tesettürlü gelinlik mağazasıdır. Kurulur kurulmaz büyük bir ilgi gördü. Genç kızlarımızın tesettürlü gelinlik modellerine olan ilgisi bizleri de son derece memnun etti. İşletme olarak ülkemizdeki ekonomik gelişmeleri de göz önünde bulundurarak evlenecek çiftler için bir kampanya düzenleme kararı aldık. Şu anda yoğun ilgiyle karşılanıyor. Kampanyamız sınırlı olup 31 Ocak’a kadar devam edecektir. 3 paket halinde düzenlediğimiz paketlerde gelinliğimiz, kaftanımız, 2 günlük türban tasarımı, makyajı ve aksesuarları olan çiçeği, tacı ve duvağı da yer almaktadır. Evlenecek genç kızlarımızı mağazamıza bu gelinlikleri üzerlerinde denemelerini ve görmelerini tavsiye ediyoruz”

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER