banner249

Ayşe’nin katiline müebbet

Uşak'ta 22 Aralık 2013 tarihinde pazardan dönen eski sözlüsünü pompalı tüfekle öldürdüğü ve annesini de yaraladığı iddiasıyla yargılanan M.S., müebbet artı 13 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Ayşe’nin katiline müebbet
banner240

Uşak 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen davanın son duruşmasında mahkeme heyeti sanık M.S.'yi Ayşe Bulut'u öldürmesinden müebbet, annesi Döndü Bulut'u yaralamaktan 13 yıl, trafiği tehlikeye sokmaktan da 6 ay hapis cezasına çarptırdı. Mahkeme sonrası olay sırasında yaralanan anne Döne Bulut, M.S.’nin saldırıyı planlayarak ve tasarlanarak yaptığını belirterek, "Benim çocuğumun günahı neydi, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilmesini istiyordum, hatta ben onun asılmasını istiyorum verilen cezadan memnun değilim" diye konuştu. 


Ayşe Bulut'un abisi Harun Bulut ise "Bu işin olmayacağını ben söyledim, o da 'tamam abi benim için hayırlısı buymuş' dedi. Katil olayı planlayarak ve tasarlayarak yapmıştır. Ama mahkemede 'planlayarak ve tasarlamaktan' dolayı ceza verilmedi" dedi. Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu temsilcisi Fatma Kurt da platform olarak suçun tasarlanarak işlendiğini düşündüklerini ifade ederken, bununla ilgili de kararı temyize götüreceklerini açıkladı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER