banner249

Yaşlı adam korkunç kazada can verdi

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde hafriyat kamyonunun yanında bulunan elektrikli bisikletli adam kamyonun manevra yapması üzerine kamyonun altında kalarak can verdi.

Yaşlı adam korkunç kazada can verdi
banner240

Denizli'nin Merkezefendi İlçesi Akçeşme kavşağı İzmir yolu üzerinde meydana gelen kazada bir inşaat firmasına ait Şahin B. (51) yönetimindeki 20 GE 301 plakalı hafriyat kamyonu dönmek için manevra yaptı. Bu esnada kamyonun yanında bulunan elektrikli bisikletli 66 yaşındaki Fahri Doğan'ı farketmeyen kamyon sürücüsü, elektrikli bisikleti fark etmeyerek altına aldı. Bir süre hareket eden kamyonun sürücüsünü çevredekiler uyardı. İlk müdahaleyi çevredekilerin yaptığı kaza sonrası polis ve sağlık ekipleri çağrıldı. Sağlık ekiplerinin ilk incelemesinde yaşlı adamın hayatını kaybettiği belirlendi.

Savcı ve olay yeri ekiplerinin incelemesinin ardından Doğan’ın cansız bedeni otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kaza sebebiyle trafik bir süre tek şeritten kontrollü olarak sağlandı. Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER