banner249

Meteorolojiden Denizli için sağanak uyarısı

Meteorolojiden yapılan son değerlendirmelere göre Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Ardahan çevreleri ile Adana'nın kuzey ve Kahramanmaraş'ın batı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Meteorolojiden Denizli için sağanak uyarısı
banner240

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Ardahan çevreleri ile Adana'nın kuzey ve Kahramanmaraş'ın batı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların; Denizli'de yerel olarak çok kuvvetli (51-75 kg/m2) olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacak, ülke genelinde mevsim normalleri civarında, iç ve batı bölgelerde yer yer altında seyredecek.

DENİZLİ HAVA DURUMU

14 Haziran Pazartesi günü (bugün) gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. En yüksek hava sıcaklığı 25 olması beklenirken en düşük 18 olması bekleniyor.

15 Haziran Salı günü (yarın) yağış bekleniyor. Hava sıcaklığı en yüsek 27 derece olurken en düşük hava sıcaklığı 15 olması bekleniyor.

16 Haziran Çarşamba günü yağışlar gidiyor. En yüksek hava sıcaklığı 29 olurken en düşük ise 15 olması bekleniyor.

17 Haziran Perşembe günü hava sıcaklıkları yükselmeye başlıyor. En yüksek hava sıcaklığı 32 derece olurken en düşük hava sıcaklığı 17 olması bekleniyor.

18 Haziran Cuma günü güneşli ve sıcaklıklar daha da yükselecek. En yüksek hava sıcaklığı 34 derece olurken en düşük hava sıcaklığı 19 olması bekleniyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER