banner249

Polis memurunu sokak ortasında bıçakladı

İzmir’in Buca ilçesinde bir grup çocuk sokak köpeğini yaşlı bir adama saldırtarak korkutmaya çalışıyordu. İstirahatte olan polis memurunun çocukları uyarması üzerine bir çocuk polis memurunu bıçaklayarak yaraladı.

Polis memurunu sokak ortasında bıçakladı
banner240

İzmir’in Buca ilçesinde dün gece saatlerinde meydana gelen olayda bir grup çocuk parkta bulunan yaşlı bir adamın üzerine sokak köpeğini salarak korkutmaya çalışıyordu. O esnada istirahatte olan ve ailesi ile balkonda oturan polis memuru M.K. çocukları uyardı. Çocukların bunun karşılığında hakaret etmesi üzerine polis memuru parka indi. Çocukları tekrar uyarmak isteyen M.K., 15 yaşındaki E.Y. tarafından karnından ve bacağından bıçaklandı.

Durumu gören yakınları tarafından yaralı polis memuru M.K. araç ile Buca Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, şüpheli E.Y. ise kısa sürede ekipler tarafından yakalandı.

Yaralı polisin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, E.Y. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER