banner249

Galeriye silahlı saldırı

İzmir'de bir şahsın üst üste ateş ettiği esnaf Mustafa Yılmaz, saldırganların haraç istediğini öne sürerek, yaşadığı o anları anlattı. 

banner240

İzmir'in Gaziemir ilçesinde alacak verecek meselesi sebebiyle meydana gelen olayda, bir şahıs Otokent'te bulunan bir dükkanın önündeki esnafa üst üste ateş etti. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, şahıs Gasp Büro Amirliği tarafından gözaltına alındı. Saldırı anı, güvenlik kameralarına saniye saniye yansırken, olayın hedefindeki esnaf Mustafa Yılmaz yaşadığı o anları anlattı. 

“Bizden haraç istemekteler” 
Ateş eden şahısların kendilerinden haraç istediklerini öne süren Yılmaz, “Dün saat 11.40 itibariyle kendi iş yerimde bulunmaktaydım. Bizim iki galerimiz var. Diğer dükkanı kilitlerken malum şahıs arkamdan ateş etmeye başladı. Ateş ederken babam da baş taraftaki dükkanda kapıda bekliyordu. Ben hemen dükkana doğru ilerledim. Malum şahıs tekrar ateş etmeye başladı. Ben de ruhsatlı tabancamı alıp onu korkutmak amaçlı havaya ateş ettim. Malum şahıs tekrar ateşime karşılık verince sonrasında kendisi kaçtı. Bizi öldürmek amacıyla ateş etti. Kendileri bizden haraç istemektedir. Zaten malum şahısları otomobil camiasında herkes tanımaktadır. Bunlar bu şekilde yıldırma politikasıyla insanları korkutma politikasıyla haraç isteyen, haksız kazanç elde eden insanlardır. Devletimizin bunları yargı önüne çıkarıp gerekli cezayı almalarını temenni ediyorum. Adaletimize güvenim de sonsuzdur. Hak ettikleri cezayı alacaklarından da eminim” diye konuştu. 

“Öldürmeyen Allah öldürmüyor” 
Saldırganın 9-10 el ateş ettiğini belirten Yılmaz, “Emniyet yetkilileri gerekeni yaptılar. Şu an yanılmıyorsam tutuklanmış durumdalar. Bunlar bizlere öldürme amacıyla saldırdılar. Alacakları olmadıkları halde bizden para istemektedirler. Korkutup insanları mağdur etmektedirler. Ben gerekli cezayı almalarını istiyorum. Öldürme amacıyla ateş ettiler. Öldürmeyen Allah öldürmüyor. Allah'ın dediği olur. Canı veren de Allah alan da Allah’dır. Bu tür mafyavari takılan şahıslar bizim canımızı alamazlar Allah’ın izni olmadıktan sonra” dedi. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER