banner249

Çocuklar kavga etti, büyükler öldü

İzmir'in Menemen ilçesinde gündüz saatlerinde çocuklar arasında çıkan kavga aile kavgasına dönüştü. Gece yeniden alevlenen kavgada silahlar çekildi, 2 kişi hayatını kaybetti.

Çocuklar kavga etti, büyükler öldü
banner240

İzmir'in Menemen ilçesi Mermerli Mahallesi'nde çocuklar arasında gündüz saatlerinde kavga çıktı. Kavgaya aileler de karıştı. Gece saatlerinde yeniden alevlenen kavgada bu kez silahlar çekildi, çatışma çıktı. Çatışmada vücuduna mermi isabet eden Mehmet Arpak (44) ve Salih Kılıç (48), ağır yaralandı. Yapılan ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis olay yerini güvenlik altına alırken, sağlık ekipleri de yaralılara ilk müdahalesini yaptı. Yaralılardan Mehmet Arpak, ambulansla Menemen Devlet Hastanesine, Salih Kılıç ise Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan her iki kişide kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Silahlı kavgada vurularak yaralanan ve hastanelerde hayatını kaybeden Arpak ve Kılıç'ın cansız bedenleri, savcı tarafından yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılırken, olayla ilgili şüphelileri yakalama çalışmaları sürüyor.

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2021, 11:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER