banner249

Zolan Umut 2 sakinleri dinledi

başkan zolan, mahalle sakinlerine daha önce verdiği sözü yerine getirerek onlarla bir araya gelip ihtiyaçları yerinde tespit etti.

Zolan Umut 2 sakinleri dinledi
banner240
Umutkent 2’de yapılan toplantıya, Başkan Osman Zolan’ın yanı sıra Başkan Yardımcıları Mahmud Güngör, Mustafa Gökoğlan, Nilgün Ök ve Şamil Çınar ile daire müdürleri katıldı. Toplantıda mahalle sakinlerinin, site ve apartman yöneticilerinin görüş ve önerileri ele alındı.
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, ziyaretle birlikte birçok müjdeyi de beraberinde getirdi. Bölge Hastanesi, Kızılay Bölge Müdürlüğü Hizmet Binası ve Merkez Bankası Hizmet Binası’nın bu bölgeye yapılacağını ifade eden Başkan Zolan, ‘Bu bölge canlanacak daha da güzelleşecek. Bölge Hastanesi planlandığı şekliyle bu bölgeye yapılacak. Umutkent 2 ve 3 arasındaki caminin alt tarafındaki alanda Kızılay Bölge Müdürlüğü Hizmet Binası olacak. Yine alt bölümdeki 10000 m2 alanı Merkez Bankası’na vereceğiz. Onlar da buraya Merkez Bankası Hizmet Binasını inşa edecekler. İnşallah planlamalarda aksaklık olmazsa bu bölge yakın gelecekte daha da canlanacak’ dedi.

Bölgenin sosyal alanlarla ilgili eksikliklerin giderilmesi noktasında ise belediyenin yoğun bir çalışmaya içine gireceğini ifade eden Başkan Zolan şöyle dedi:‘Sizlerin ihtiyaçları doğrultusunda bu bölgede çeşitli yatırımlarımız olacak. Pazaryeri, bilgi evi ve kurs merkezi, yeşil alanlar, parklar, sosyal alanların kısa sürede yapılmaya başlandığını göreceksiniz. Ancak burada küçük bir sorun var. 11 dönümlük sosyal donatı alanı olarak düşündüğümüz yerin 2 dönümü özel mülk alanı 9 dönümü ise belediyenin alanı olarak görünüyor.

Bu nedenle yatırım için 2 dönümün sahibi olan 117 kişinin rızası olması gerekir. Birçoğunuz geçmişte yapılan yanlışın düzeltilmesi adına bizlere yatırım için yetki verdi. Mülkiyet sorunu kısa sürede çözüldüğünde alış veriş yapacağınız market, berber, fırın gibi yerler ile çocuklarınızın boş zamanlarını değerlendirdiği bilgi evi ve kurs merkezi, kadınlarımızın spor yapabildiği alanları bu bölgede yükselecek. Bu arada Umutkent 2 ile Umutkent 3 arasında kalan üst kısımdaki boş alan da yeşil alan ve park düzenlemesi olarak sizlerin hizmetine sunulacak” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER