banner249

Zeybekci Güney halkıyla buluştu

ak parti denizli milletvekili ve mkyk Üyesi nihat zeybekci, güney ilçesi’ne çıkarma yaptı. milletvekili zeybekci, güney ile aydoğdu ve ertuğrul köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Zeybekci Güney halkıyla buluştu
banner240
Ankara’da yoğun mesaileri sonrası her fırsatta Denizli’ye gelen Milletvekili Zeybekci’nin bu seferki ziyareti Güney İlçesi oldu.

Milletvekili Zeybekci, Güney’de ilk olarak Ak Parti Güney İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Burada partililerle bir araya gelen Milletvekili Zeybekci, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Yaklaşık 1 saat süren ziyarette büyükşehir ele alındı. İlçe teşkilatı ziyaretinin ardından esnafları gezen Zeybekci, esnaflardan yoğun ilgi gördü. İlçedeki tüm esnafı tek tek dolaşan Zeybekci gördüğü ilgiden memnun kaldı. Esnaflar

Milletvekili Zeybekci’ye bir şeyler ikram edebilmek için adeta birbiriyle yarıştı. Bu arada ziyaretler devam ederken yoldan geçen vatandaşlar da Zeybekci’ye ilgi göstererek sohbet etti. Elini sıkmadığı bir tek esnaf ve vatandaş bırakmayan Milletvekili Zeybekci, kahvehane toplantısı yaparak vatandaşlara seslendi.

Gerek belediye başkanlığı döneminde ve gerekse şimdi, fırsat buldukça ilçeleri ve köyleri dolaştığını kaydeden Milletvekili Zeybekci, ‘Biz Denizli’nin hizmetkarıyız. Sizlerin dertleriyle dertlenmek ve çözüm bulmak için gitmedik ev çalmadık kapı bırakmayacağız. Amacımız görev süremiz boyunca bir fazla eser bırakmak”dedi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER