banner249

Yüksel'den ziyaret

Denizli Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Musa Çelikkol’u ziyaret eden AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, “Esnaf ve sanatkarımız, ekonominin ve toplumsal dokunun temelini oluşturmaktadır” dedi.

Yüksel'den ziyaret
banner240

Adalet ve Kalkınma Partisi Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, Denizli Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Musa Çelikkol’u makamında ziyaret etti. Samimi bir ortamda geçen görüşmede Denizli Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Musa Çelikkol, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.


Ziyarette konuşan Milletvekili Yüksel, “Esnafımız, ekonominin ana damarını teşkil etmektedir. Esnaf ve sanatkarımıza yönelik atılan adımlar, bizim için son derece önem taşımakta. Bu manada birçok önemli düzenlemeleri hayata geçirdik. Yapılan düzenlemeler, esnafımız açısından elbette yeterli değil, daha fazla ve daha güçlü adımların atılması gerekiyor” dedi. 

Kalkınmanın temelini Esnafımız oluşturur 
Her zaman esnaf ve sanatkarın yanında olduğunu ifade eden Milletvekili Yüksel, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Ben de yıllardır esnaflık yapan biri olarak esnaflarımızın içinde bulunduğu sıkıntı ve beklentilerini yakından müşahede ediyorum. Bu nedenle de esnaf ve sanatkarlarımızın daha rahat işlerini sürdürebilmeleri için yapıcı ve destekleyici görüş ve önerilerimi her zaman ifade edeceğim. 

Esnaf ve sanatkarımız, ekonominin ve toplumsal dokunun temelini oluşturmaktadır. Esnaf ve sanatkarımız toplumumuzun ve kalkınmanın bir yansımasıdır. Bizler geçmişte olduğu gibi yine esnaflarımızın yanında olmaya, esnaf ve sanatkarımızın gelişmesi ve çağın getirdiği yeniliklere ayak uydurması için elimizden gelen destek ve gayreti göstermeye devam edeceğiz”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER