banner249

Yine kalplerine dokundu!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, devlet koruması altındaki çocuklar ve onlara aile sıcaklığını yaşatmak için koruyucu ailelik yapan gönüllüleri iftarda buluşturdu.

Yine kalplerine dokundu!
banner240

Denizli Büyükşehir Belediyesi devlet koruması altında kalan çocuklara sıcak bir aile ortamı sunmak için gönüllü olan koruyucu aileleri ve çocukları iftar yemeğinde buluşturdu. Polisevi’nde gerçekleştirilen gecenin ev sahipliğini eşi Berrin Zolan ile birlikte yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, tek tek masaları gezip, konuklarına "Hoş geldiniz" diyerek selamlaştı. 


Geceye Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Denizli Milletvekilleri Nurcan Dalbudak, Bilal Uçar, Tugay Komutanı Tuğgeneral Memduh Hakbilen, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve çok sayıda davetli katıldı. Programın açılış konuşmasını Aile ve Sosyal Politikalar Denizli İl Müdürü Ahmet Altın yaptı. Müdür Altın, böylesi bir programı gerçekleştirdiği için Başkan Zolan ve eşi Berrin Zolan’a teşekkür ederken, Denizli’de 103 çocuğun güvenli ellerde aile ortamında koruyucu aile tarafından ihtiyaçlarının karşılandığı söyledi. 

BAŞBAKAN ERDOĞAN'IN SELAMINI İLETTİ
Gerçekleştirilen iftar programının kendisi için büyük anlam taşıdığını dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, “Bugünkü misafirlerimiz canlarımız, gözbebeklerimiz, yavrularımız. Aynı sofrada gençlerimizle, çocuklarımızla beraber olmak istedik. Bizler her gün bir mahallede, toplumumuzun değişik kesimleriyle bir arada olmaya gayret sarf ediyoruz. 

Bugün de çocuklarımızla, gençlerimizle bir araya gelelim istedik. Buraya gelen çocuklarımıza koruyucu aile olan vatandaşlarımıza çok çok teşekkür ediyorum. Bu gün bizim için Ramazan’ın en anlamlı günü. Sizler bizim geleceğimizsiniz, sizler bizim hedefe atılan oklarımızsınız. 

Sizlerin gözü yaşlı olursa bizlerin bu görevlerde olmamızın bir anlamı yok" dedi. Başkan Zolan, sözlerini şöyle sürdürdü: "İşte bu anlayışla, sosyal devlet ilkesi çerçevesinde birçok alanda olduğu gibi son 12 yıldan bu güne kadar bu alanda da olağan üstü gelişmeler oldu. Yaşlısına, engellisine, çocuklara sahip çıkıldı. 

Herkes mutlu olsun istendi. Özellikle çocuklarımız sahipsiz kalmasın, gelecekleri kararmasın, ülkemizin geleceği kararmasın istendi. Bu noktada sizlere bir çok imkanlar sunulması konusunda hükümetimiz, Başbakanımız büyük gayret sarf ediyor. Bu akşam bu iftarı bizlere talimatlandıran çok değerli Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını iletiyorum." 

"BİZLERDEN DAHA İYİ YERDE OLACAKSINIZ"
Ramazan’ın manevi atmosferinde kardeşliğin pekişeceğini, dostluğun ise güçleneceğini vurgulayan Başkan Zolan, "İnşallah birlikte hedefe doğru daha iyiye, daha güzele gitme konusunda gayret sarf edeceğiz. Benim sevgili çocuklardan tek ricam var bol bol dua edin. Ülkemiz için dua edin, şehrimiz için dua edin, geleceğimiz için dua edin. Allah sağlık versin, huzur versin birlik ve beraberliğimiz daim olsun. 

İnşallah ülkemiz daha iyiye daha güzele gitsin. Bayrağımız dalgalanmaya devam etsin. Ülkemizi dünya ülkeleri arasında iyi yerde olmaya devam ettirelim. Sizler bizlerden daha iyi yerde olacaksınız. İftarımıza katılımınız için çok çok teşekkür ediyorum” dedi. Gecede konuşan Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak ve Vali Abdülkadir Demir’de iftar programını organize eden Başkan Zolan’a teşekkürlerini iletti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER