banner249

Yine gündem yarattı!

AK Parti Acıpayam ve Çameli ilçe danışma toplantıları kalabalık partili grubun katılımı ile yapıldı. Verimli geçen toplantılarda konuşan AK Parti İl Başkanı Şahin Tin, muhalefete ve paralel yapılanmaya çok sert gönderme yaptı. Tin, “Dün ülkücüyüz, sosyalist diyen insanlar, 2014’te kol kola seçime gittiler” dedi.

Yine gündem yarattı!
banner240

Adalet ve Kalkınma Partisi ilçe danışma kurulu toplantıları tüm hızı ile devam ediyor. AK Parti Denizli İl Başkanı Şahin Tin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yürütme kurulu üyeleri, ilçe koordinatörleri, ilçe belediye ve ilçe teşkilat başkanları ile ilçe kadın ve gençlik kolları başkaları mahalle ve sandık kurulu başkanlarının katılımı ile yapılan toplantılarda teşkilat çalışmaları gözden geçirildi. 


İlk olarak Acıpayam’a giden AK Parti heyeti Talip Özkan Salonu’nda gerçekleşen toplantıya katıldı. Acıpayam İlçe Başkanı İdris Oktay ve Belediye Başkanı Hulusi Şevkan’ın konuşmaları ile başlayan toplantıda konuşan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Acıpayam belediyesi ile birlikte koordineli bir şekilde ilçeye hizmet getirmek için gayret ettiklerini söyleyerek ilçede bir yıl içinde hayata geçirilen çalışmalardan bahsetti. 

Son olarak partililere hitap eden Başkan Tin, 7 Haziran seçimleri için uyarılarda bulunarak ülkenin gidişatına dair tespitlerde bulundu. Acıpayam’daki teşkilat çalışmalarının gözden geçirilmesinin ardından heyet, Çameli’ye geçti. Burada Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve İlçe Başkanı Tanju Gököz tarafından karşılandı. Belediye konferans salonun da gerçekleşen, kalabalık coşkulu partililere hitap eden Tin, Çameli için yüzde 80 oy hedefini ortaya koydu. 

GEÇMİŞ İLE GÜNÜMÜZ ARASINDA BAĞ KURDU
Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, İlçe Başkanı Tanju Gököz ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın ardından konuşan ve partililere hitap eden geçmiş yıllarda yaşan olumsuzluklardan örnek veren AK Parti Denizli İl Başkanı Şahin Tin, “1980’li yıllarda birçok önemli gıda maddelerini karne ile alıyorduk. Benzin kuyrukları vardır. 

Gazete kuponları ile araç alıyorduk. Daha sonraki yıllarda ülkemizin önünü açan değerler var. Bunlar nedir? 1950’den sonra iktidara gelen Adnan Menderes 1980’li yıllardan sonra da Turgut Özal’dır. Bu iki önemli isim, Türkiye’yi bir adım öne götürdü. Bunlardan alınan feyiz ile Türkiye’yi daha ilerilere götürecek olan da AK Parti iktidarlarıdır. 2002’den sonra bunun örneğini gördük. 

Bu gün de ülkemizdeki iyileşme ve gelişme devam etmektedir. Bugün ise eğitimde, sağlıkta çok büyük devrim niteliğinde hizmetlere imza atıldı. Kuyruklarda bekleyen, ilaç alamayan SSK, emekli sandığı ve Bağ-Kurlunun ayrı hastanelere gittiği bir dönem vardı. SSK’lı SSK hastanesine, durumu biraz daha iyi olanlar devlet hastanesine, maddi durumu çok iyi olanlar da özel hastanelere gidiyordu” hatırlatmasında bulundu. 

MUHALEFETE SESLENDİ
Ülkemizin son dönemlerde gösterdiği gelişmeye değinen ve muhalefete sert sözlerle yüklenen Başkan Tin, “Bu seviyeye geliş kolay olmadı. 1970 ve 1980’lerde bu ülkede sağ-sol kavgası vardı. Dış güçler içeride birbirimize kırdırıp kalkınmamız ve gelişmemizi engellediler. Daha düne kadar birbirine düşman olan sokaklarda çatışan insanlar vardır. 

CHP ve MHP’yi temsil eden arkadaşlar. Dün ülkücüyüz, sosyalist diyen insanlar, 2014’te kol kola seçime gittiler. Büyükşehirde şunu destekliyoruz. İlçelerde bunu destekliyoruz diyorlar. Yanına da paralel yapılanmayı almışlar. Ülkemizin önünü keserek tekrar eski günlere dönmemizi istiyorlar. Sizlere hizmet etmeye çalışan AK Parti iktidarını koltuktan indirmeye çalışıyorlar. 

Sizce de bu enteresan değil mi? Şehitler var kardeşlerimiz var Kurşunlara hedef olanlar var. O insanların kemikleri sızlıyordur. Muhalefet, geçmişini unutmuş, iktidar savaşında düşmanı ile birlikte hareket edecek kadar zayıf düşmüş. Ancak ve ancak birleşirlerse AK Parti’yi geçeceklerine inanıyorlar. Ancak 10 Ağustos seçimlerinde bu oyun tutmadı. Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturttuk. Bu insanlar hedeflerine ulaşamayacaklar” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER