banner249

Yılın en fedakar kadını seçildi!

Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi yılın en fedakar kadınını seçti. İki elleri olmayan eşine her gün hastaneye gelerek kendi elleriyle yemek yediren Esma Cengiz, “İyi günde de kötü günde de eşimin yanındayım” ifadelerini kullandı.

Yılın en fedakar kadını seçildi!
banner240

Doç. Dr. Mustafa Kalemli Tavşanlı Devlet Hastanesi’nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla anlamlı bir etkinlik düzenlendi. Hastane Sağlık Komitesi tarafından yapılan değerlendirme sonucu yılın en fedakar kadınına çiçek takdim edildi. 


Başhekim Sabahattin Altıntaş, Başhekim Yardımcısı Ünal Ünalan ve Sağlık Komitesi ile hastane personelinin katıldığı programda yılın en fedakar kadını Esma Cengiz olarak açıklandı. Uzun yıllardır hastane memuru olarak çalışan ve iki kolu da olmayan Nazif Cengiz’in eşi Esma Cengiz, her gün öğle saatinde hastaneye gelerek eşine kendi elleriyle yemek yediriyor. 

Bu durumdan etkilenen hastane yönetimi ve Sağlık Komitesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Esma Cengiz’i unutmadı. Yapılan konuşmalar esnasında zaman zaman duygusal anlar yaşandı. Eşini çok sevdiğini belirten Esma Cengiz, “Burada bana bu çiçekleri vererek beni mutlu ettiniz. Eşimi çok seviyorum. Ve ölünceye kadar da yanında olacağım” ifadelerini kullandı. Başhekim Yardımcısı Ünal Ünalan’ın da bu sözler üzerine duygulanarak gözyaşlarına hakim olamadığı gözlendi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Emine Demir
Emine Demir - 4 yıl Önce

Bu haberdeki fotoğraf haberdeki kişiye ait degil

SIRADAKİ HABER