banner249

Yaz boyunca bin 500 çocuk yüzme öğrendi

Denizli Belediyesi'nin Bağbaşı Mahallesi'nde inşa ettiği açık yüzme havuzunda yaz boyunca bin 500 çocuk yüzme öğrendi.

Yaz boyunca bin 500 çocuk yüzme öğrendi
banner240

Denizli Belediyesi'nin Bağbaşı Mahallesi'nde inşa ettiği açık yüzme havuzunda yaz boyunca bin 500 çocuk yüzme öğrendi. Denizli'nin spor alanında son 9 yılda hayal edilemeyen yerlere geldiğini ifade eden Belediye Başkanı Osman Zolan, "Denizli'de 9 yılda her alanda olduğu gibi sportif faaliyetler alanında da üzerimize düşeni yaptık. Bir çok branşta spor tesisleri inşa ettik. Yaz süresince bin 500 çocuğumuz düzenlenen kurslarda yüzme öğrendi" dedi. 


Kayıhan Yüzme Havuzu inşaat çalışmalarının da devam ettiğini belirten Başkan Zolan, "Spor alanında yapılacak değerlendirmelerde, Denizli inşallah bu alanda bir numara olacak. Bunu birlikte başaracağız. Denizli halkının fiziksel ve ruhsal sağlığını güçlendirmek, yeteneklerini geliştirmek için ne gerekiyorsa yapmaya gayret sarf ediyoruz. 

İnsanımızın sosyal yaşam kalitesinin yükseltilmesi hedefiyle Denizli'ye önemli tesisler kazandırdık. Tüm spor tesislerinde kent sakinlerinin çağdaş koşullarda, düzenli ve bilinçli spor yapmasına yönelik çeşitli imkanlar sunuyoruz. Denizli'de spor sevgisi ve bilincini kazandırarak çağdaş ve kaliteli yöntemlerle spor yapma alışkanlığını yaygınlaştırmak istiyoruz" dedi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER