banner249

Yaşları küçük kız çocuklarına iğrenç tuzak

Urla’da, yaşları 13 ile 18 arasında olan kız çocuklarına cinsel istismar ve ilişkiye zorladığı iddia edilen şahıs ile buna yardım eden anne kız jandarma tarafından gözaltına alındı.

Yaşları küçük kız çocuklarına iğrenç tuzak
banner240

Urla'nın Bademler köyünde, H.K (49)’nın evine operasyon düzenleyen jandarma ekipleri evde buldukları uyuşturucu haplara ve bilgisayara el koydu. 


Bilgisayarın incelenmesi ile kız çocuklarına cinsel istismar görüntülerini elde eden jandarma ekibi H.K'yı gözaltına aldı. Olay, savcılığa intikal ettirildi. Savcılık talimatı ile 4 kız çocuğu koruma altına alındı. 

Uzman personel nezaretinde çocukların ifadeleri alındı. Jandarma olayla alakalı Z.T.(39) ve kızı E.T.(16)'yı, ayrıca çocuklara cinsel istismar iddiası ile A.P. adlı kişiyi gözaltına aldı. Yardımda bulunan anne kızın evinde yapılan aramalarda kurusıkı bir tabanca ele geçirildi. 

Ayrıca İskele Mahallesinde bir evde yapılan aramada kaçak sigara ve cinsel içerikli ilaç ele geçirildi. Adliyeye sevk edilen kişilerin savcılık soruşturmalarına devam edildiği belirtildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER