banner249

Yaptıkları yanlarına kar kalmayacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, dün Ankara’daki polis evlerine gerçekleştirilen saldırının ardından saldırganların birinin ölü , birinin de sağ ele geçirilmesiyle ilgili yaptığı değerlendirmede, “Türkiye’de huzur var, ilerliyor, gelişiyor. Tabii huzur ortamını bozmak isteyenlerin oynadığı bir oyun, vatandaşlarımız bu oyuna gelmesinler” dedi.

Yaptıkları yanlarına kar kalmayacak!
banner240

Bakan Eroğlu, Afyonkarahisar’da bugün gerçekleştirilen Ankara- Afyonkarahisar yüksek hızlı tren hattının Afyon kesiminin temel atma töreni sonrası, kentte esnaf ziyaretinden bulundu. Esnafla sohbet eden ve işlerinde hayırlı olması dileklerinde bulunan Bakan Eroğlu, kendisini gören vatandaşlar gençler ve çocuklarla da hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi. 


snaf ziyaretinden basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Bakan Eroğlu, bir gazetecinin, ‘Emniyet Genel Müdürlüğü'ne ait Dikmen’deki polis evine yapılan roketatarlı saldırı ile ilgili neler söyleyeceksiniz?’ sorusunu, şöyle yanıtladı, “Evet dün bir saldırı oldu. Hakikaten büyük üzüntü duyduk. Ben dün Twitter hesabımdan da bunu lanetledim. Tabii huzur ortamını bozmak isteyenlerin oynadığı bir oyun, vatandaşlarımız bu oyuna gelmesinler. 

Türkiye’de huzur var, ilerliyor, gelişiyor, her beraber, birlik, kardeşliğimiz devam ettikçe Türkiye daha da güçlenir. Bu terör hadisesini gerçekleştirenleri de millet olarak lanetliyoruz. Allah’a şükür ki orada herhangi bir ölüm, kalım gibi bir sıkıntı olmadı. Bu bizim mutluluğumuz. Ama tabii onların yaptıkları da yanlarına kar kalmayacak. Emniyet teşkilatımız ve İçişleri Bakanlığımız konuyu takip ediyor. Emniyet teşkilatımız bütün toplumun huzuru için var. Gerek askerimiz gerekse de polisimiz milletimizin başının tacıdır.” 

“EMNİYET TEŞKİLATIMIZI ONLARI YAKALAR VE CEZASINI VERİR”
Bakan Eroğlu, saldırının ardından çıkan çatışmada öldürülen saldırganlardan birisinin geçtiğimiz aylarda AK Parti Genel Merkezi ve Adalet Bakanlığı’na yapılan saldırının da failleri olduğu söyleniyor’ sorusunu da yanıtlayarak, “O konuda benim aldığım net bir bilgi yok. Arazide olduğum için fazla bilgilenemedim. Ama merak etmeyin, emniyet teşkilatımızı onları yakalar ve cezasını verir” dedi. 

“ENİNDE SONUNDA O DA GİDECEKTİR” 
Suriye meselesi konusunda da açıklamalarda bulunan Bakan Eroğlu, “Suriye’de maalesef üzüntü devam ediyor. Suriye’de sadece kimyasal silahların bertaraf edilmesi değil. Şuanda diğer tesisatlarla zalim Esad öldürmeye devam ediyor. Biz orada kanın durmasını ve huzurun hakim olmasını istiyoruz. Zulüm mutlaka sona erer, zulümle ayakta kalan tarihte görülmemiştir. Dolayısı ile eninde sonunda o da gidecektir. Biz de istiyoruz ki Suriye’de huzur gelsin, tek gayemiz bu.” Bakan Eroğlu, açıklamalarının ardından esnaf ziyaretine kaldığı yerden devam etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER