banner249

Denizli Uğur Dershanesi 10 yaşında

denizli’de eğitim yaşamının önemli kuruluşlarından denizli uğur dershanesi, kuruluşunun 10. yıl dönümü dolayısıyla çalışanlarıyla düzenlenen kokteylde bir araya geldi.

Denizli Uğur Dershanesi 10 yaşında
banner240
Denizli Uğur Dershanesi, çalışanlarının tam kadro katıldığı 10. Yıl Kokteylinde bir araya geldi. Kokteylde konuşan Denizli Uğur Dershanesi Kurucusu Mustafa Kemal Arslan, Denizli Uğur Dershanesi açmak için 2002 yılında Yücel Şahin;le birlikte yola çıktıklarını belirterek, “Denizli Uğur, Türkiye;nin 36. Uğur Dershanesi şubesi olarak açıldı. Uğur Dershaneleri bugün Bahçeşehir-Uğur Eğitim Kurumları çatısı altında Türkiye’de 200;ün üstünde şubeyle yoluna devam ediyor” dedi.

Denizli;de 2002’de 9 derslikle başlayan dershanenin, 2003 yılında 2 şubeye ulaştığını ifade eden Arslan, “2010 yılında da 3. şubemizi Kınıklı bölgesine açtık. Bugün Uğur Dershaneleri markasını 10 yıldır Denizli;de başarıyla dalgalandıran Denizli Uğur Dershaneleri, onlarca çalışanı yüzlerce öğrencisiyle Denizli eğitim hayatına yön veren lider kurumlardan ve Denizli;nin en güvenilir eğitim kurumlarından biri olmanın haklı gururuyla 10. yılını kutluyor.

2002 den bu yana onlarca öğrencimiz elde ettikleri sayısız başarılarıyla ailelerinin ve bizim yüzümüzü güldürmeye devam ediyor. Bundan sonraki yıllarda Denizli Uğur Dershaneleri, öğrencilerinin hayal ettikleri lise ve üniversitelere kavuşmalarını sağlamaya devam edecektir.
Liselere giriş ve üniversitelere giriş sınavlarında 10 yıldır her yıl Türkiye de ilk 100;e öğrenci sokmayı başararak Denizli;de yapılamayanı yapan kurumdur; Denizli Uğur Dershaneleri.
Bununla birlikte sınavlarda 10 yıldır Denizli;de de 1. likleri elinden bırakmayan Denizli Uğur Dershanesi öğrencileri emin adımlarla yoluna devam edecektir” dedi.

Arslan;ın yaptığı konuşmadan sonra 10. Yıl videosu izlendi. Videonun izlenmesinden sonra Denizli Uğur Dershanesi tarafından tüm personele tek tek Teşekkür Belgeleri ve çalışma yıllarına göre çeşitli hediyeler verildi.

Kokteyl;de bir sürpriz de DEYDER (Denizli Dershanecileri ve Eğitim Yatırımcıları Derneği) yaptı. Mustafa Kemal Arslan;a derneğin kurulmasında öncülük yapması ve yol gösterici olması münasebetiyle katkılarından dolayı DEYDER adına yönetim kurulu üyesi Ersan Köse tarafından bir plaket verildi. Bu sürpriz karşısında konuşan Mustafa Kemal Arslan derneğin kurulmasında kendisiyle birlikte Sınav Dershanesi Kurucusu Nurettin Sert;in de katkısının olduğunu vurgulayarak dernek yönetim kuruluna bu ince davranışlarından dolayı teşekkür etti.
Takdim töreninden sonra da müzik eşliğinde eğlenen Denizli Uğur Dershanesi çalışanları nice 10 yıllar devam etmek temennisiyle geceyi sonlandırdı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER