banner249

Vali Demir, “Karahayıt’taki ruhsatsız pansiyonlar kabul edilemez”

denizli valisi abdülkadir demir, karahayıt kentsel dönüşüm projesi ile bölgedeki ruhsatsız pansiyonlara yönelik çalışma yapacaklarını bildirdi.

Vali Demir, “Karahayıt’taki ruhsatsız pansiyonlar kabul edilemez”
banner240
Karahayıt;ta turizm sektörü temsilcileriyle bir araya gelen Demir, tarihi ve kültürel değerlerle çevrili Karahayıt bölgesinin şu anki durumunun kabul edilemez olduğunu belirtti.

Karahayıt;ta başlanan kentsel dönüşüm projesi ile beldenin yeniden imar edileceğini aktaran Demir, şöyle konuştu, ;;Termal turizmin geliştirilerek Karahayıt beldesinde termal sağlık ve tedavi amaçlı kür merkezi, konaklama tesisi ve hastanenin bir arada olduğu üçlü bir konsept ve Türkiye;de bir ilk olacak olan markalaşmış bir termal kentin oluşturulması amaçlanmaktadır. Kentsel dönüşüm projesi ile özellikle pansiyon kompleksleri oluşturulacak. Oluşturularak kür merkezleri ile de uzun süreli gelen turistler için önemli bir alan kazandırılacak. Son teşvik uygulaması ile Kültür ve Turizm Koruma ve Geliştirme Bölgelerinde yatırım yapacak firmaların Denizli;nin 2. bölgede yer almasına rağmen 5. bölge imkanlarından yararlanacak. Karahayıt;ta kültür, spor, kür bölgesi ve aktivite yapılacak olan bölgeler belirlendi. Buradaki çalışmaları çok hızlı bir şekilde bitirerek tüm dünyaya tanıtacağız. Karahayıt bölgesindeki ruhsatsız pansiyonlara yönelik çalışma yapılacak.;;

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER