banner249

Vali Demir, Honaz ve Bozkurt’u inceledi

denizli valisi abdülkadir demir, honaz ve bozkurt ilçelerine bağlı beldelerde incelemelerde bulundu.

Vali Demir, Honaz ve Bozkurt’u inceledi
banner240
Demir, Honaz Kaymakamı Turgut Gülen, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu, İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, İl Sağlık Müdürü Erdoğan Taş, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Sezgin Kutlu ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürü İbrahim Özsoy ile Kızılyer beldesini ziyaret etti.

Belediye Başkanı Bülent Özden;den beldenin sorunları hakkında bilgi alan Vali Demir, daha sonra Karaçay Belediye Başkanı Abdullah Kumral ve Kaklık Belediye Başkanı Mehmet Gülbaş;ı da ziyaret ederek beldelerin sorun ve ihtiyaçlarını dinledi.

Karaçay;a tek ulaşım yolu olan karayolunun yapımının hızlandırılması konusunda yetkililere talimat veren Demir, daha sonra Bozkurt ilçesine bağlı İnceler beldesini ziyaret etti.

Bozkurt Kaymakamı Önder Can, İnceler Belediye Başkanı Ali Kavsara ve belde halkı tarafından karşılanan Demir ve beraberindekiler, belde meydanında vatandaşlarla bir araya geldi. Demir, daha sonra Belediye Başkanı Ali Kavsara;yı makamında ziyaret ederek belediyenin çalışmaları ve sorunları hakkında bilgi aldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER