banner249

Vali Demir’den, DTO’ya veda ziyareti

Valiler Kararnamesi'yle merkeze atanan Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Denizli Ticaret Odası’na veda ziyareti yaparak, Denizli Ticaret Odası yönetim kurulu üyeleri ve personeli ile tek tek vedalaştı.

Vali Demir’den, DTO’ya veda ziyareti
banner240

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer, başkanlık makamında Denizli Ticaret Odası yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Vali Demir’e ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti. 


Vali Demir’i tanımaktan büyük bir mutluluk duyduklarını ifade eden Başkan Özer, “Sayın valimizin, adı Denizli olan her şeyde ön plana geçtiğine bizzat şahidim. 3 yıldır görev yaptığı sürede ilimizde, ülkemizin çeşitli illerinde veya yurt dışında sorunlarımız için emek harcadılar. 

Sayın Valimiz, oda başkanlarımıza da sürükleyici bir sinerji oluşturmuştur. Bugün Denizli’deki sivil toplum kuruluşlarının başarısı varsa Sayın Valimizin öncülüğü sayesinde olmuştur. Diğer yandan Sayın Valimizin işletmelerimizi ziyaret etmelerinin iyi bir motivasyon olduğuna hep birlikte şahit olduk.” dedi.

Başkan Özer, bürokratik engelleri Vali Demir sayesinde aştıklarına vurgu yaparak, “Bugün Denizli’nin 3 milyar dolar ihracatından söz ediyorsak, bu Sayın Valimizin sayesinde olmuştur. 15 milyar dolarlık hedefinin tohumları da bu 3 yıl içerisinde atılmıştır. Turizm, termal turizm, tekstil, mermer ve deri sektörlerine katkıları büyük olmuştur. 

Özellikle deri ve sera organize bölgeleri için yaşanan bürokratik engelleri Sayın Valimiz sayesinde aştık ve bu bölgelerin kurulmasını sağladık. Denizli’nin, iş dünyasının önü açıktır. Biz Sayın Demir’e veda etmiyoruz çünkü Denizli’de birçok evi, can dostu var. Ben bir sivil toplum kuruluşu başkanı olarak Sayın Valimize teşekkür ediyorum.” diye konuştu. 

Denizli Ticaret Odası’na teşekkür eden Vali Abdülkadir Demir, şöyle konuştu: “Denizli’de odalar bizim için son derece önemlidir. Ben göreve ilk başladığımda oda başkanlarıyla biraraya geldik ve istişare ederek kararlar aldık. Kararlarımızın oda başkanlarıyla birlikte alınmış olması Denizli’nin tüm kesimlerinin görüşlerini de yansıtıyordu. 

Sonuçta 16 bin üyesi olan Denizli Ticaret Odası’nın başkanının görüşü bizim için önemliydi. Biz bunun çok faydasını gördük. Yalnızca Ege Bölgesi’nde değil de Türkiye’nin çoğu bölgesinde konuşulur hale geldik. Biz bu toplantılarımızın çoğunda Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkanı, Üniversite Rektörü ile birlikte olduk. Alınan kararlarda sonuçta gözüktü. 

Bu süreç içinde Necdet Bey Odalar ve Borsalar Birliğinin Yönetim Kurulu üyesi oldu. Bu son derece önemliydi. Türkiye’de bu kadar oda başkanı içerisinde 14 kişinin girebildiği bir yere girdi ve Denizli’yi çok güzel bir şekilde temsil etti. Birliğin olduğu yerde bereket oluyor, başarı oluyor. Hep ileriye gittik böylece.” 

Demir, Türkiye’de Denizli gibi üreten kentlere ihtiyaç olduğunu ifade ederek, “Bunun için de arkadaşlarımızla el ele gönül gönüle gayret gösterdik. Denizli’den gönül hoşnutluğu ile ayrılıyorum. Bu kentte hiç incinmedik. Tabi zaman zaman ülkenin kritik süreçlerinde ilimizde de kritik zamanlar geçirdik. Ancak Denizli insanının birliği ve beraberliği ile bu süreçleri çok rahat atlattık. 

Denizli olarak hep örnek olundu. Ben özellikle Denizli Ticaret Odası başkanımızın hem büyüklük olarak hem sivil toplum içerisindeki yerinden dolayı da çok daha özel bir desteğini gördüm. Ben kendisi başta olmak üzere yönetim ve meclis üyelerine teşekkür ediyorum.” dedi. 
Yapılan konuşmalar sonrasında Özer, Vali Demir’e şifa ayetlerinin yazılı olduğu “Şifalı Vazo” hediye etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER