banner249

Utanç manzarası yıkıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Yunusemre ilçesi Atatürk Mahallesi’nde yol üzerine yapılması nedeniyle yolu daraltan yapının kamulaştırmasını tamamlayarak, yıkımını gerçekleştirdi. Düzenleme ile mahalle, rahat bir nefes aldı.

Utanç manzarası yıkıldı!
banner240

Manisa Yunusemre ilçesi Atatürk Mahallesi’nde bulunan ve kaçak eklentileri nedeniyle mahalleden geçen bir yolun daralmasına sebep olan yapı, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından kamulaştırılarak, yıkıldı. 


Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı ile Fen İşleri Dairesi Başkanlığı işbirliğiyle gerçekleştirilen yıkım, mahalleye rahat bir nefes aldırdı. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak yeşil alan, yol veya hazine arsası üzerine yapılan yapılara karşı kamulaştırma çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanı Taner İçöz, “Yunusemre ilçemize bağlı Atatürk Mahallesi’nde de eklentileri nedeniyle mahalleden geçen bir yolu büyük ölçüde daraltan yapının kamulaştırmasını tamamlayıp, yıkımını gerçekleştirdik. Fen İşleri Dairesi ile işbirliği içinde yapının yıkımı gerçekleşti” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER