banner249

Bilbordları bile dolduramadınız!

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Ağustos ayı meclis toplantısında Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde değindi. Gürlesin, muhalefetin her yerde Tayyip Erdoğan posterleri olmasını eleştirmesi üzerine, “Siz de isterseniz bunu yapabilirsiniz. Buna engel olan bir durum mu var. Bilbordları bile dolduramadınız” dedi.

Bilbordları bile dolduramadınız!
banner240

Pamukkale Belediye Meclisi Ağustos ayı toplantısı Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin Başkanlığı’nda toplandı. Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından konu Cumhurbaşkanlığı seçimleri için dilek ve temenniler bölümüne geldi. Sırasıyla söz alan 3 partinin grup başkan vekilleri Pazar gün yapılacak seçimler için açıklama yaptı. 


CHP ve MHP Grup Başkanvekillerinin Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin eşit koşullarda yapılmadığını, her yerde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın posterlerinin olmasını eleştirmesi üzerine Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Başbakan gibi diğer adaylar için de bankalarda hesap açtı. Bizler Başbakanımıza sahip çıktık. Evlerimize işyerlerimize her yere onun afişlerini astık. Sizler neden asmadınız. Çünkü içinize sinmedi. Bilbordları bile dolduramadınız” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER