banner249

Üniversite sözünü tutmadı!

2019 yerel seçimlerinde Denizli’ye ikinci bir üniversite yapma sözünü veren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, aradan geçen 5 yıla rağmen bu sözünü yerine getiremedi.

Üniversite sözünü tutmadı!
banner240

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 2019 belediye seçimlerinde Denizli halkına verdiği üniversite sözünü yerine getiremedi. EGS Kongre Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Proje Tanıtım Törenine çok sayıda partili katılmıştı. Burada 258 projeyi hayata geçirme sözü veren Osman Zolan’ın, dev projeler arasında en dikkat çeken projesi olmuştu. Ancak aradan geçen 5 yıla rağmen tek bir çivi bile çakılamadı.

O DÖNEMDE NE DEMİŞTİ!

Başkan Zolan, binlerce partilinin katıldığı törende şu ifadelere yer vermişti, “Denizli’miz bir üniversite kenti. Artık Kampüs sıkıştı. Orada artık yeni yapılacak bina yeri de kalmadı. Büyüme şansı da yok Pamukkale Üniversitesinin. Üniversitemizin kalitesi iyi. Her geçen gün artıyor. İstiyoruz ki Denizli’mize yeni bir üniversite olsun. Bunun da yeri hazırlandı. En büyük adayımız ise Honaz. Denizli’mize Üniversitemiz hayırlı olsun.”

Başkan Zolan’ın stadyum projesini de, aradan geçen 10 yıla rağmen gerçekleştiremediği belirlendi.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER