banner249

Düğün salonu bile yapamadı!

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, 2019 yerel seçimlerinde Pamukkale halkına verdiği düğün salonları projesini hayata geçiremedi. Örki’nin bununla beraber birçok vaadinin gerçekleşmediği ortaya çıktı.

Düğün salonu bile yapamadı!
banner240

2019 yerel seçimleri öncesinde Cumhur İttifakının Pamukkale Belediye Başkan Adayı olan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Denizli’nin birkaç mahallesinde düğün salonları yapacağı sözünü vermişti. Ancak aradan geçen 5 yıla rağmen Başkan Örki, 1 düğün salonu bile yaptıramadı.

YAPAMADIĞI BAŞKA PROJELER DE VAR!

Örki’nin seçim vaatleri arasında yer alan birçok projenin gerçekleşmediği de ortaya çıktı. Özellikle Su Oyunları Parkı ile 100 adet spor sahası yapma hedefini Başkan Örki gerçekleştiremedi. Söz verdiği projelerin birçoğunun hayata geçmemesi nedeniyle Pamukkale seçim bölgesinde Ak Parti’nin ve Avni Örki’nin oy oranlarının düşmesi bekleniyor.

O GÜN NE DEMİŞTİ?

Anemon Otel’de düzenlenen Proje Tanıtım Töreni’nde konuşan Başkan Örki, burada Pamukkale halkının ucuz düğün yapması için belediye olarak birkaç mahallede düğün salonu yapacaklarını açıklamıştı. Örki açıklamasına o gün şöyle devam etmişti, “Günümüzde gençlerimiz evlenmeden önce düğün hazırlıkları aşamasında çok büyük zorluklar ve sıkıntılar yaşıyor. Özellikle dar gelirli ailelerimiz düğün yaparken çok büyük maliyet ve masraflı uğraşıyor. Biz de bu kapsamda maddi durumu yetersiz ve dar gelirli vatandaşlarımız için ilçemizin farklı bölgelerinde düğün salonları inşa edeceğiz.

Maddi olarak düğün yapmakta zorlanan vatandaşlarımız çok cüzi ücretlerle belediyemizin hayata getireceği geçireceği düğün salonlarında düğünlerini en güzel ve en yüksek standartlarda yapacaklar. Bu projeyle amacımız düğün salonları ile rekabet etmek değil ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın güzel ve modern mekanlarda düğünlerini yapmalarını sağlamaktır. Allah’ın izniyle bizim amacımız Pamukkale‘de yaşayan genç çiftlerimizin omuzlarımızdaki düğün yükünü kaldırmak ve onların hayal ettiği bir düğünü gerçekleştirmek” diye konuştu.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER