banner249

Ülkü Ocakları’ndan tehdit gibi açıklama!

Kula Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Hekimoğlu 26'ncı dönem milletvekilliği genel seçimleri sonuçlarının açıklanmasının hemen ardından kendisine ait soysal medya hesabı üzerinden isim vermeden MHP'li Kula Belediye Başkanı ve Meclis üyelerine ateş püskürdü.

Ülkü Ocakları’ndan tehdit gibi açıklama!
banner240

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’un 1 Kasım Genel seçim çalışmalarında hiçbir aktiflik göstermediğini kaydeden Kula Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Hekimoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi, "Kula Belediye başkanlığı seçiminde canla başla bu ülkücü gençlik senin için çalıştı. 


Aynı çatının altındaki davada şuan genel seçim çalışmasında nerdeydin. Bu davanın sayesinde oturduğun koltuğa yazıklar olsun. Bu saatten sonra Belediye Başkanıymış, Meclis üyesiymiş herkes ayağını denk alsın. Şunu da iyi bilin ki MHP sahipsiz değil, açık ve net ve de rengini belli etsin herkes.” 

Kula Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Hekimoğlu’nun kendisine ait sosyal medya hesabı üzerinden tepkisini dile getirdiği mesajı ise Ülkücü ve MHP’ye gönül vermiş kişileri yorumlarıyla da destek buluyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER