banner249

Ülkemiz ihracatına çok şey kazandıracak

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’yi makamında ziyaret eden Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert, “Zeybekci 'nin Ekonomi Bakanı olması ülkemiz için önemli bir şans. Ülkemiz ihracatına çok şey kazandıracak” dedi.

Ülkemiz ihracatına çok şey kazandıracak
banner240

Denizli İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'yi makamında ziyaret etti. 


DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, ziyarette Nihat Zeybekci'nin Ekonomi Bakanı olarak görev almasından duydukları memnuniyeti ve gururu bir kez daha dile getirerek, Sayın Bakana hayırlı olsun dileklerini sundu. 

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, hedeflerinin ihracatımızın gelişimini sürdürmesi için gerekli olan politikaları hızlı ve etkin bir şekilde hayata geçirmek olduğunu ifade ederek, önceki dönem başkanları arasında olduğu Denizli İhracatçılar Birliği'nin ziyaretinden ayrı bir memnuniyet duyduğunu belirtti. 

Ziyaretin ardından yaptığı açıklamada Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert şunları söyledi; "Sayın Zeybekci 'nin Ekonomi Bakanı olması ülkemiz için önemli bir şans. Çünkü kendisi aramızdan biri. İhracata ve sanayiye ilişkin sahip olduğu tecrübe sayesinde, Ekonomi Bakanlığının önümüzdeki günlerde ülkemiz ihracatına çok şey kazandıracak önemli icraatlara imza atacağından hiç şüphemiz yok. Bugün gerçekleştirdiğimiz nezaket ziyareti ise, bir ziyaretin ötesine geçerek adeta bir çalışma toplantısına dönüştü. 

Biz Sayın Bakanımıza, hem Denizli'yle ilgili hem de ihracatla ilgili, gündemdeki konuları, sorunları ve önerilerimizi içeren bir dosya sunduk. Ümit ediyoruz ki Sayın Bakanımızla birlikte ihracatımıza ilişkin birçok hususta çok hızlı mesafe kat edeceğiz.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER