banner249

Üçgen Çarşısındaki yangının bilançosu belli oldu

Denizli'de tekstil atıklarının yoğun olarak bulunduğu çarşıda çıkan yangında 40’tan fazla işyeri zarar görürken, yangın saatler süren çalışmanın ardından güçlükle söndürüldü.

Üçgen Çarşısındaki yangının bilançosu belli oldu
banner240

Yangın dün gece geç saatlerde Deliktaş Mahallesi’nde bulunan Üçgen Çarşısı’nda çıktı. Çarşının tekstil atıklarının olduğu bölgeden dumanlar yükseldiğini gören vatandaşlar itfaiyeyi aradı. Yangın tekstil atıklarının kolay tutuşması nedeniyle bir anda büyüdü. Alevler diğer işyerlerine de sıçrarken, Denizli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri yangına müdahale etmeye başladı. 


Yangının büyük bir alana sıçramasının ardından olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına köpükle de müdahale ederek kontrol altına almaya çalıştı. Yangın çıktığını duyan işyeri sahipleri çarşıya gelirken, polis ekipleri de çevrede güvenlik önlemleri aldı.İtfaiye ekiplerinin saatler süren çalışmasının ardından yangın büyük ölçüde kontrol altına alınırken, iş makineleri de yangını söndürmeye yardım etti. 

Sabah saatlerinde ise yangından dolayı yanan çarşıda soğutma çalışmaları başlatıldı. İtfaiye ekiplerinin yanı sıra belediye ekipleri de çalışmalara katılırken, 40’tan fazla işyerinin yangında zarar gördüğü öğrenildi. İtfaiye yaptığı incelemede yangının kundaklamadan dolayı çıktığını belirledi. Polisin yangınla ilgili başlattığı çalışma devam ediyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER