banner249

MHP komisyon dışında kaldı!

Merkezefendi Belediyesi’nin ilk meclis toplantısı Muhammet Subaşıoğlu başkanlığında gerçekleşti. İlk toplantıda MHP’li meclis üyelerinin hiçbiri komisyonlara giremedi.

MHP komisyon dışında kaldı!
banner240

Merkezefendi Belediye Meclisi ilk toplantısı İl Özel İdaresi’nin 1 No’lu hizmet binasında gerçekleşti. Toplantının ilk açılış konuşmasını yapan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammed Subaşıoğlu, meclis üyelerine hizmet için ortak hareket etme çağrısında bulundu. 


Mecliste ilk olarak meclis divanı belirlendi. Meclis 1. Başkanvekilliği’ne Ak Partili Erdal Otçu, 2. Başkanvekilliği’ne ise yine Ak Partili Necip Filiz seçildi. Ak Partili meclis üyeleri Şükran Atmaz ve Fatih Aydemir ise katip üyeliklere getirildi. Daha sonra belediye encümen üyeleri seçildi. 3 kişilik encümenin tamamına yine Ak Partili üyeler getirildi. Ayhan Mazıoğlu, Şevki Demir, Yücel Güngör Merkezefendi Belediyesi encümenini oluşturan isimler oldu. 

İŞTE SUBAŞIOĞLU’NUN YARDIMCILARI
Mekrezefendi Belediye Başkanı Muhammed Subaşıoğlu, belediye başkan yardımcılıklarına Hasan Kılınç ve Yusuf Görgüç’ü getirdiğini açıklayarak, meclis üyelerini bilgilendirdi. 

KOMİSYONLARDA MHP YOK
İlk birleşimde meclis komisyonları da seçimle oluşturuldu. Pamukkale

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER