banner249

Türköz aday adaylığını açıkladı

AK Parti Denizli Milletvekili Aday Adayı Ziya Osman Türköz, aday adaylığını 28 Şubat darbesinin 18. yıl dönümünde açıkladı. Türköz, “Herkesi darbelere karşı dimdik duran AK Parti çatısında buluşmaya davet ediyorum” dedi.

Türköz aday adaylığını açıkladı
banner240

Adalet ve Kalkınma Partisi Denizli Milletvekili Aday Adayı Ziya Osman Türköz, parti binasında düzenlediği basın toplantısı ile aday adaylığını açıkladı. 28 Şubat post modern darbenin 18. yıl dönümünde açıklama yapan ve darbelere karşı duran AK Parti’ye övgüler yağdıran Türköz, “2023 hedefiyle daha aydınlık ve yeni bir Denizli için yola çıktık. 


Türkiye’nin bütünleştirici gücü olan AK Parti’nin çatısı altında siz değerli Denizlili hemşehrilerimize, ekonomisinden sanayisine, esnafından işçisine, gencinden yaşlısına, emeklisine kadar durmadan çalışarak katkı sağlayacağız. Denizli için AK Parti’mizin yaptıkları bizim yaptıklarımızdır. AK Parti’nin yapacakları bizim yapacaklarımızdır. 

Bu görev aşkı ile hizmetkarlar kervanına katıldık. Denizli’nin gelişen sosyal yapısına uygun bir gelecek planlamak, Denizli’yi Denizli’de yaşamak, büyük sanayisi ve ekonomisi ile göç alan Denizlimizi metropolitan şehir yapmak için hep birlikte el ele vererek herkesi kardeşimiz bilerek çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi. 

28 Şubat post modern darbeye de gönderme yapan Türköz, “Bu gün, çok anlamlı bir gündür. 18 yıl önce milletin özgür iradesi ile işbaşına getirilen hükümet, 28 Şubat Tarihinde darbe ile görevden indirilmiştir. Bugün, darbelere en güzel cevabı vermek amacıyla paralel yapıya liderimiz ile birlikte ilk karşı duran kişi olarak aday adaylığımı 28 Şubat tarihinde açıklamak istedim. 

Darbelerden çok çeken Türkiye’nin o çağ dışı günleri bir daha yaşamamasını temenni ediyor, herkesi darbelere karşı dimdik duran AK Parti çatısında buluşmaya davet ediyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER