banner249

Türkiye turizmde model ülke oldu

güney kore'nin daejeon kenti ekonomi genel müdürü lee taek-ku, ülkelerinin turizm faaliyetlerini geliştirmek için model ülke olarak türkiye'yi seçtiklerini söyledi.

Türkiye turizmde model ülke oldu
banner240
Güney Kore;den Türkiye;deki turizm faaliyetlerini incelemek için gelen Güney Kore heyeti, Pamukkale;de incelemelerde bulundu. Konuk heyet, Pamukkale İşletme Müdürlüğü;nde, Denizli Vali Yardımcısı İsmail Soykan;dan Pamukkale ve Karahayıt hakkında bilgi aldı.

Heyete başkanlık eden Güney Kore;nin Daejeon kenti Ekonomi Genel Müdürü Lee, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Türk turizm politikasını yakından inceleyerek, hem kendi ülke turizmlerini geliştirmeyi hem de Türkiye;ye kendi ülkelerinden turist göndermeyi arzuladıklarını söyledi.

Daejeon kentinin, Güney Kore;nin bilim ve teknoloji merkezi konumunda olduğunu belirten Lee, şunları kaydetti, ;;Kore;ye daha fazla turist çekmek ve Kore turizmini artırmak amacıyla bir yıl boyunca ülkemizde kurs aldık. Ülkemizin turizm faaliyetlerini geliştirmek için model ülke olarak Türkiye;yi seçtik. Türkiye;nin tanıtım stratejisini ve kullanmış olduğu yol ve yöntemi Kore;de de uygulamak istiyoruz. Türk devletinin turizmi nasıl tanıttığını, turizm sektöründe nasıl bir yol izlediğini ve turizmin Türkiye;de nasıl geliştiğini öğrenmek için Türkiye;ye geldik. Şimdi Türkiye;de İstanbul;daki turistik bölgeleri ve Türkiye;nin diğer önemli turizm kentlerini geziyoruz.;;

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER