banner249

86’lık sürücü otomobiliyle markete girdi

bodrum'da direksiyon hakimiyetini kaybeden 86 yaşındaki sürücünün kullandığı otomobilin markete girmesi sonucu 2 kişinin yaralanması, güvenlik kameralarına yansıdı.

86’lık sürücü otomobiliyle markete girdi
banner240
Alınan bilgiye göre, Bitez Yalısı mevkisinde Zeki Günen;in kullandığı 34 GB 9201 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki Adnan Öztürk;e ait markete girdi.

Kazada otomobil sürücüsü Zeki Günen ile kırılan camların yaraladığı marketteki müşterilerden Ferayi Çakıroğlu yaralandı. Yaralılar, ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi;ne kaldırıldı.

Kaza nedeniyle marketteki eşyalar da çevreye dağıldı. Otomobil, daha sonra çekici yardımıyla iş yerinden çıkarıldı. Kaza sırasında markette bulunan Reşat Ayhan, kazadan son anda kurtulduğunu belirterek, ;;Markette alışveriş yapıyordum. Bir anda bir gürültüyle irkildim. Baktığımda otomobil markete girmişti. Markete sağ taraftan girdi, soldan girse bize çarpacaktı;; dedi.
Öte yandan kaza anı marketin güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde hızla gelen otomobilin markete çarpması ve bir kişinin kırılan cam nedeniyle yaralanması görülüyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER