banner249

Türkiye’nin güvenlik bariyerleri Denizli’den

Türkiye’de Emniyet ve Jandarma Teşkilatlarının kullandığı çelik bariyerleri Denizli’nin köklü firmalarından Uygun Konteynır üretiyor.

Türkiye’nin güvenlik bariyerleri Denizli’den
banner240

Yurtlar Kurumu, Kara, Hava ve Deniz Kuvvetleri Komutanlığı başta olmak üzere pek çok kamu kuruluşuna bariyer üreten Uygun Konteynır Yönetim Kurulu Başkanı Akif Uygun, “Denizli 'de metal çöp konteynırı üretmektedir. Türkiye genelinde birçok Belediyeye yerel yönetime çöp konteynırı satışı yapıyorduk, bundan sonraki işlerde Emniyet ve Jandarma’nın güvenlik için kullandığı bariyerleri yapmaya başladık” dedi. 


2000 YILINDAN BU YANA DENİZLİ’DE İLKLERİ GERÇEKLEŞTİRDİK
2000 yılından bu yana Denizli’de ilkleri gerçekleştirdiklerini ifade eden Akif Uygun, ‘Sektörünün öncülerinden olan firma, Türkiye şartlarındaki ihtiyaçları bu güne kadar karşılamıştır. Firmamız 1972 yılında Denizli’de Mehmet Uygun tarafından Uygunlar adıyla kurulmuştur. 

Başlangıçta kalaycılıkla başlayıp demir atölyesi olarak kurulmuş olan Uygun Metal’in gelişimi soğuk demircilik ve demir ticaretiyle başlamıştır. 2000’da Uygun Metal seri üretim ve çöp konteynır sistemlerinin dizaynı için altyapı oluşturmaya başlamıştır. 2003 yılında Uygun Konteynır firması kurularak aynı iş kolunda Uygun Metal’in olarak isim değişikliği yaptık’ dedi. 

HEDEFİMİZ ÜRETİMDE LİDER OLMAK
Uygun Konteynır Yönetim Kurulu Başkanı Akif Uygun, ‘Fabrikanın artan ihtiyaca göre üretim kapasitesinin sürekli olarak yenilendiğini belirterek, “Şirketimizde kaliteyi yükseltmek ve üretimde lider duruma gelmek için sürekli iyileştirme ve geliştirme çalışmaları yapıyoruz. Hedefimiz; kalitemizi en üst seviyede tutarak, ürün çeşitliliğimizi bu doğrultuda artırmak” diye konuştu. 

EGE BÖLGESİ’NİN ÇÖP KONTEYNIRLARIDA BİZ ÜRETİYORUZ
Ege Bölgesi’nde bir çok Büyükşehir Belediyesi’nin beton, boru, bordür, plaktaş, lahit ve hazır beton ihtiyaçlarının bizler tarafından karşıladığını da belirten Uygun, “Ege bölgesinin bir çok belediye ve yerel yönetimlerinin ihtiyaçları fabrikamızda üretilmektedir” dedi. 

ÖZEL SEKTÖRDEN BİZİM ÜRÜNLERİMİZE YOĞUN TALEP VAR
Günümüzde Uygun Konteynır firması çöp konteyneri sektörünün lider firmalarından biri olarak Türk ekonomisine katkıda bulunduğunu belirten Akif Uygun, “Uygun Konteynır ürünlerinin TSE ile diğer standartlara uygun ve kaliteli olması nedeniyle kurum ve kuruluşlardan da büyük ilgi gördüğünü vurgulayan Uygun,, fabrikanın artan kapasitesi sayesinde son yıllarda özel sektör ve kurumlardan gelen talepleri değerlendirildiğini ve satış yapmaktayız” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER