banner249

Turistlerin yağmur eğlencesi!

Muğla’nın Bodrum ilçesinde aniden bastıran şiddetli yağmur bir anda eğlenceye dönüştü. Bodrum’da aniden bastıran yağmura nedeniyle turistler dükkanlara ve telefon kulübelerine sığındı.

Turistlerin yağmur eğlencesi!
banner240

 Gece saatlerinde şiddetli şekilde yağan yağmura hazırlıksız yakalanan yerli ve yabancı turistler dükkanlara sığınarak yağmurun dinmesini bekledi. Bir anda bastıran yağmur yaklaşık 1 saat sürdü. Aralıklarla devam eden yağmur zaman zaman şiddetli bir şekilde yağdı. 


Hava sıcaklığının 35 derece olduğu gecede bazı turistler ise yağmur altında yürüyerek serinledi. Turistlerin yoğun olduğu Bodrum çarşısı bir anda boşaldı. Dükkanlarda ve telefon kulübelerinin altında yağmurun dinmesini bekleyen turistler yağışın dinmesi ile birlikte rahat bir nefes aldı. 

YAĞMUR PARTİYE DÖNÜŞTÜ 
Bir anda bastıran yağmur nedeniyle bir çok üstü açık eğlence merkezi kapılarını kapattı. Gümbet barlar sokağında bulunan Pasha ve X bar ise yağmurun yağmaya başladığı anda turistler kaçmasın diye yağmur partisi verdi. Şiddetli yağmura rağmen yerli ve yabancı turistler eğlenmeye devam etti. 

Yağmur nedeniyle sırıl sıklam olan turistler yağışa aldırış etmeden eğlenceye kaldıkları yerden devam ettiler. Yağmur partisini duyan tatilciler ve yabancı turistler kulübe akın etti. Yaklaşık bine yakın turist yağmur altında gönüllerince eğlendi. Diskoda bulunan dj kabini ise poşetler geçirilerek kapatıldı. Bir yanda insanlar eğlenirken, Kulüpte çalışanlar ise elektronik tesisatları kurtarmaya çalıştı. 

Normal bir eğlenceyi yağmur partisine çeviren Pasha kulübün işletmecisi Levent Akbulut, yağmurun bastırması ile birlikte kulüp boşalıyordu. Bizde yağmur partisi düzenledik ifadelerini kullanarak “mekanımızın üstünün açık olmasına rağmen, büyük bir gayret göstererek insanlara yağmur partisi yani ıslak parti adı altında eğlenceye devam ettik. Bu durum yerli ve yabancı turistlerin dikkatini çekti. Aşırı bir yoğunluk oluştu. 

Sokakta büyük bir boşluk var ama ıslak partiye rağbet büyük. Biz Bodrum’a gelenlere sınırsız eğlenceyi yağmurda yağsa bir şekilde yaşatmaya çalışıyoruz. Turistler şu anda sınır tanımadan eğleniyorlar. Özellikle yabancı turistler çok fazla eğleniyor. Çünkü onların ülkelerinde hem ıslanıp hem eğlenmek çok zor olduğundan kulübe aşırı bir ilgi var. Yağmuru fırsata çevirdik. Bugün yoğun geçmez derken bir anda yağmurun yağması ile birlikte partiye aşırı bir ilgi oldu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER