banner249

TÜGVA’dan Gürlesin’e ziyaret

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Denizli İl Temsilciliğini makamında kabul etti.

TÜGVA’dan Gürlesin’e ziyaret
banner240

TÜGVA Denizli İl Temsilcisi Emre Uyumaz ve vakıf yöneticileri, Başkan Gürlesin’i ziyaret etti. Ziyarette eğitim konusunu ele alındı. Uyumaz, ziyarette yaptığı konuşmada vakfın faaliyetleri ve amacı hakkında bilgi vererek, ‘Bilinçli inançlı ve çağın gereksinimlerini yakalamış bir neslin yetişmesi, vakfımızın ana amacını oluşturmaktadır.


 Bu amaç doğrultusunda çalışmalar yürütüp projeler geliştiriyoruz. Vakıf olarak gençlerin yetiştirilmesinde ve geleceğe hazırlanması hususunda yapılacak etkinlikler ve projelere desteklerinizi bekliyoruz’ dedi. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin de, eğitimin önemine işaret ederek, ‘Eğitim söz konusu olduğunda yapamayacağımız fedakarlık yoktur.

 Gerek sivil toplum kuruluşlarıyla ve gerekse kamu kuruluşlarıyla eğitim alanında çeşitli projeler yürütüyoruz. Vakfın eğitim alanındaki duyarlılığı bizleri memnun etti. Birlikte güzel projelere imza atacağımıza inanıyorum. Bu konuda her türlü işbirliğine hazırız’ dedi. Ziyaret yaklaşık bir saat sürdü.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER