banner249

Toz görmek istemiyorum!

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Merkezefendi Belediyesi’nin asfalt çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, özellikle alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından bir an önce asfalt çalışmaları yaparak insanların tozdan rahatsız olmalarını engelleyeceklerini söyledi.

Toz görmek istemiyorum!
banner240

Başkan Muhammet Subaşıoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi, “Merkezefendimizde yaşayan insanların mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Onları mutlu etmek için gayret içerisinde olacağız. İki aylık bir süreci tamamladık. Bu süre içerisinde ilk başta yapılanma çalışmalarını yürüttük. 


Fen işlerimizin özverili çalışmaları ile önce kaldırım tamiri ardından da asfalt çalışmalarının tamir kısmını başlatmış olduk. Özellikle alt yapı çalışmalarında Kentgaz, Deski ve Aydem’in kazdığı yerlerin tozmaması ve insanlara rahatsızlık vermemesi için asfaltlama çalışmalarına önem veriyoruz. 

Göveçlik, Barbaros ve Sevindik Mahallelerinde asfalt yama çalışmalarına daha önce başlayıp büyük ölçüde bitirmiştik. Şimdi de Yeni Mahalle, Akçeşme, Çakmak, Başkarcı, 2.Sanayi, 3.Sanayi ve Sümer Mahallelerimizde asfalt çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız. Bu çalışmalarımıza daha farklı çalışmalar takip edecek. 

Yaz ayları ve Ramazan ayında insanlarımızın rahat edebilmeleri için her türlü çalışmayı yapacağız. Hedef Merkezefendi’nin daha da güzel daha da yaşanabilir hale gelmesidir. Ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışıyorlar. Halkımızın rahat nefes alabilmesi ve tozdan kurtulması için çaba sarfediyorlar.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER