banner249

Tekne alabora oldu... 2 kişiden biri kayboldu

Çeşme ilçesinde, bir teknenin alabora olması sonucu kaybolan bülent tutal'ı (39) arama çalışması devam ediyor.

Tekne alabora oldu... 2 kişiden biri kayboldu
banner240
Çeşme;de dün denize açıldıktan sonra, saat 16.00 sularında alabora olan teknede yer alan Tutal (39) için başlatılan çalışmalar gece boyunca devam etti. Banyoz mevkisindeki çalışmalara Sahil Güvenlik Komutanlığı;na ait bir bot ve helikopter katılıyor.

İzmir;den gelen ve Banyoz mevkisindeki Günkent Sitesi;nden yaklaşık 4 metrelik tekne ile açılan üç kişinin, bir süre sonra fırtınaya yakalandığı, teknenin sahile yaklaşık 3 kilometre uzaklıkta battığı öğrenildi. Öte yandan, arama çalışmaları süren Tutal;ın bir çocuğu bulunduğu, eşinin de altı aylık hamile olduğu öğrenildi.

;;YAKLAŞIK 4 SAAT YÜZDÜM;;
Kendi imkanlarıyla kurtulan ve İltur Sitesi;nden kıyıya çıkan Mehmet Selami Bağcı;nın jandarmaya verdiği ifadesinde, tekne alabora olmadan önce arkadaşlarıyla denize atladıklarını, bir süre sonra da birbirlerini kaybettiklerini anlattığı, kendisinin yaklaşık 4 saat yüzerek kıyıya ulaştığını söylediği öğrenildi.

Çeşme ilçesinde 3 kişinin bulunduğu bir balıkçı teknesinin alabora olması sonucu, kaptan Mehmet Selami Bağcı kendi imkanlarıyla kurtulmuş, kayıp İzmir Gıda Çarşısı Esnaf Derneği Başkanı Ömer Cinstaş;ın cesedine ulaşılmış, teknede bulunan Tutal için de arama çalışması başlatılmıştı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER