banner249

Tefenlili’den talihsiz açıklama

Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer ve Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili’nin Vali Demir onuruna verilen yemeğe katılmama gerekçesini talihsiz bir açıklama ve yanlış bir çıkış olarak yorumladı.

Tefenlili’den talihsiz açıklama
banner240

Denizli Ticaret Odası ve Denizli Sanayi Odası’nın Vali Demir onuruna verdiği yemek için ‘Birliktelik olmadığını’ öne sürerek katılmayan Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili’ye iki oda başkanı da tepki gösterdi. 


Tefenlili’nin yaptığı açıklamayı talihsiz bir açıklama olarak değerlendiren DTO Başkanı Özer, şu ifadelere yer verdi, “Denizli’de en fazla birlik ve beraberlik olgusunu oturtan odaların en başından geliyoruz. Sayın Tefenlili, ben belediyenin yapacağı ve birlikte olan bir yemekte beraber olacağını söyleyip ve son anda çekildiğini ifade etmiştir. Oysa bizler hep birlikte 1 gün öncesinden imzalarımızı atarak gerekli çağrılarda bulunduk. Ama son anda programa yakın bir saatte çekildiğini ifade ettiler. Saygı duyuyoruz. Bizler bu yemek programını sayın belediye başkanımızla da görüştük. Ve gayet olumlu karşıladılar. Belediye başkanımızın olgunluğundan dolayı da ayrıca teşekkür ederim. 

ASIL BİRLİKTELİK O GECE ORADA OLMAKTI
Eski valimiz Yavuz Erkmen onuruna verilen yemeği de 3 oda verdi. Ve bu odaların için de Ticaret Borsamız da vardı. O zaman da birliktelik vardı. Sayın Tefenlili ve yönetiminin yaptığı açıklamayı talihsiz buluyorum. Bizler her zaman birlik ve beraberlik içinde hazır olduğumuzu ifade etmek istiyoruz. Asıl birliktelik o gece orada olmaktı” dedi. 

TEFENLİLİ YANLIŞ ÇIKIŞ YAPTI
Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci de, daha önceki valiler için verilen onur yemeğinde de bu odaların olduğuna dikkat çekerek, “Dün Vali Demir için verilen onur yemeğinde DENİB yönetiminin ABD’de olması nedeniyle 3 oda olarak bir araya gelip bu geceyi düzenleme kararı aldık. Bu durumu Belediye Başkanımıza da anlattık. Kendisi de olumlu karşıladı. Sebebini bilmediğimiz bir nedenle son dakikada Ticaret Borsası çekildi. Sonuç itibariyle Borsa Başkanımızın böyle bir çıkış yapması son derece yanlış oldu. Kol kırılır yen içinde kalır” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER