banner249

Tatlıcı Haydar Usta 3. şubesini Çınar;da açtı

denizli’nin tanınmış tatlıcılarından tatlıcı haydar usta Çınar şubesini hizmete açtı.

Tatlıcı Haydar Usta 3. şubesini Çınar;da açtı
banner240
1969 Yılından bu yana Bayramyerinde hizmet veren Tatlıcı Haydar Usta 3. şubesini Delikliçınar’da açtı. Çok sayıda davetlinin katıldığı açılış töreninde misafirler tatlıya ve dondurmaya doydu. Açılış öncesi görüşlerini aldığımız firma yetkilisi Muhlis Çobanoğlu, uzun zamandır planlarında olan Çınar şubesini açtıkları için çok mutlu olduklarını ifade etti.

Denizli Halkına kaliteli ürünleri yüzde 100 doğal olarak sunmaya devam edeceklerini belirten Çobanoğlu, “Babamız Haydar Usta’dan aldığımız bayrağı kardeşim Yalçın’la daha yukarılara çıkarmak için çalışıyoruz. Doğallıktan ödün vermiyoruz. Halkımız tamamen şekerden üretilen ürünlerimizi tattığı zaman diğer tatlılarla aramızdaki farkı rahatlıkla anlayabiliyorlar. Ele emeği ile hazırladığımız tatlılarımızı beğeninize sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Açılış öncesi firmanın kurucucusu Haydar Çobanoğlu, çok duygusal anlar yaşadığını bugünleri gördüğü için çok mutlu olduğunu dile getirdi. 10 yıl çırak olarak çalıştıktan sonra 1969 Yılında kendi işyerini açtığını söyleyen Çobanoğlu, bugüne kadar firmalarından desteği esirgemeyen Denizli Halkına teşekkür etti.

Açılış kurdelesini Şekerciler ve Pastacılar Odası Başkanı Abdurrahman Demirdak, İrfando Dondurmalarının sahibi İrfan Usta ve Haydar Çobanoğlu birlikte kesti.
Açılış sonrası dağıtılan dondurma, tatlı ve limonata katılanlar tarafından afiyetle tüketildi.


Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER