banner249

Suriye için yardım kampanyası

Sana İhtiyacım var Denizli Platformu Suriye için yardım kampanyası başlattı.

Suriye için yardım kampanyası
banner240

Sana İhtiyacım Var Denizli Platformu adına açıklama yapan Osman Tavşan, Suriye’de savaşın acısını çeken insanlar için yardım kampanyası başlatıldığını belirtirken, Denizli halkından da destek beklediklerini ifade etti. 


Tavşan, “komşumuz Suriye’de 2011 yılında başlayan ve 3 yıldır devam eden iç çatışmalar endişe verici vahşete bürünerek devam etmektedir. Her geçen gün insani dramın daha da artığı, çoğu kadın ve çocuk olmak üzere yaklaşık 150 bin kişi hayatını kaybetti, 6 milyon 500 bin kişi ülkesini terk etmiştir. 

Biz haksız yere bir kişinin öldürülmesini insanlığın öldürülmesi olarak gören inancın mensupları olarak, Zalimin karşısında, Mazlumun yanında olduğumuzu ilan ediyoruz. Bizler “ Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir” diyen Hz. Muhammed Mustafa (SAV) in ümmeti olarak; köpek ve kedi eti yemenin mübah olduğu fetvası verilen Suriye’li kardeşlerimizin yanındayız diyoruz ve Sana ihtiyacım var yardım kampanyasını başlatıyoruz. 

Sana ihtiyacım var Denizli Platformu olarak tüm halkımızı yardım kampanyamıza davet ediyor ve yardımlarınızı Denizli Memur-Sen İl Temsilciliği binasına (0.538 236 27 17) ulaştırmanızı, selam ve dua ile duyuruyoruz” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER