banner249

Sinema günleri başlıyor

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) İletişim Fakültesi tarafından 2.’si düzenlenen ‘Kapalı Gişe’ Sinema Günleri 14-18 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek.

Sinema günleri başlıyor
banner240

ADÜ İletişim Fakültesi’nin 2013 yılında başlattığı etkinlik bu yıl da üniversite öğrencisi ve personelini ağırlayacak. Gelenekselleşme yolunda ilerleyen ‘Kapalı Gişe’ Sinema Günleri, gişe filmlerinin yanı sıra sinema salonlarında izleyici ile buluşamamış festival filmleri ve bağımsız sinemaya dair yapımların da gösterimini amaçlıyor. 


14 Nisan Pazartesi günü başlayacak olan ‘Kapalı Gişe’ Sinema Günleri 18 Nisan Cuma günü sona erecek. 5 gün sürecek olan etkinlikte filmlerin gösterimi 12.15 ve 17.15 saatlerinde değişik filmler gösterime koyularak günlük iki seans şeklinde planlanıyor. Ayrıca filmlerin gösterimi ADÜ Atatürk Kongre Merkezi Magnesia Salonu’nda ücretsiz olarak yapılacak. 

AÇILIŞ FİLMİNDE 'KORKUYORUM ANNE' FİLMİ GÖSTERİME SUNULACAK 
Türk ve Dünya Sinemasının önemli filmlerinden oluşan seçkide festival ve yarışma ödüllü 10 film yer alıyor. Sinema Günleri’nin açılış filmi ise Türk sinemasının önemli yönetmenlerinden Reha Erdem’in yönetmenliğini yaptığı ‘Korkuyorum Anne’ filmi olacak. Etkinlik kapsamında drama ve aksiyon film izleyicilerinin yanı sıra belgesel ve bilim kurgu sevenler de unutulmadı. 

Beş gün boyunca gösterimi yapılacak filmler şu şekilde oluşuyor: 14 Nisan Pazartesi günü 12.15 seansında ‘Korkuyorum Anne’ filmi 17.15 seansında ise ‘Prestij’ isimli film gösterilecek. 15 Nisan Salı günü 12.15 seansında ‘Vol-i’ isimli film, 17.15 seansında ise ‘Son Umut’ isimli gösterime sunulacak. Çarşamba günü 12.15 seansında ‘Baldan Acı’ isimli film, 17.15 seansında ‘Dokuzlar’ isimli film izleyicileri ile buluşacak. 17 Nisan Perşembe günü 12.15 seansında ‘musaon Düğünü’ isimli film, 17.15 seansında ise ‘Son Feda’ isimli film gösterilecek. 18 Nisan Cuma günü ise 12.15 seansında ‘Nokta’ isimli film, 17.15 seansında ise ‘Karanlık Yolculuk’ adlı film ADÜ’lü öğrencilere ve personele izletilecek.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER