banner249

Şimdi bahar temizliği yapma zamanı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, özel uçakla Denizli’ye geldi. Kılıçdaroğlu, Çardak ilçesinde yaptığı konuşmada, "Bize her türlü eleştiriyi getirebilirler ama kul hakkı yedin diyemezler’’ dedi.

Şimdi bahar temizliği yapma zamanı!
banner240

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, öğle saatlerinde Çardak Havaalanı’na geldi. Kılıçdaroğlu’nu CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, CHP Denizli Milletvekili İlhan Cihaner, Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kazım Arslan ve çok sayıda CHP’li karşıladı. 


Parti otobüsüne binen Kılıçdaroğlu, Denizli’de yapacağı miting öncesi, kendisini Çardak’ta bekleyen vatandaşlara seslendi. 17 Aralık tarihinin birçok önemli şeyi gösterdiğini belirten Kılıçdaroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Şimdi bahar temizliği yapma zamanıdır. Bahar gelince siz evleri temizlersiniz. Şimdi hepimize bir görev düşüyor. Sandığa el ele kol kola yürek yüreğe gideceğiz. Bize her türlü eleştiriyi getirebilirler ancak bize kul hakkı yedin diyemezler. Bunu asla dedirtmeyiz. Biz bu ülkeye temiz siyaseti getireceğiz."
Kemal Kılıçdaroğlu, daha sonra Denizli’deki mitinge gitti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER