banner249

Şeffaf yönetim sözü

Ak Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, Merkezefendi Belediyesini şeffaf bir yönetim anlayışı ile yöneteceklerini ifade etti.

Şeffaf yönetim sözü
banner240

Ak Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, Merkezefendi için hayallerinin olduğunu dile getirdi. Subaşıoğlı, "Merkezefendi Belediyesi'ni birlikte yöneteceğiz. Halkın içinde bulunduğu şefaf bir yönetim sergileyeceğiz. Halkla belediyeyi bütünleştiren bir yönetim anlayışı içinde Denizli'nin 2004'te tanıştığı Ak Hizmetlere devam edeceğiz" dijye konuştu. 


ALLAH YOLUNU DAİM ETSİN 
Seçim çalışmaları kapsamında tüm esnafla bir araya gelmek ve en önemlisi Merkezefendi için yollara düştüğünü söyleyen Subaşıoğlu, halktan ve esnaftan geri bildirimler alıyor. Subaşıoğlu'nu sahada seçim çalışmalarını gören Nermin Dokçu, "Geçen gün de pazar yerinde görmüştüm seni. Allah yolunu açık etsin. Nur yüzlü başkan; Allah yolunu açık etsin" dedi. 

İYİ YOLLARA BAŞKOYDUNUZ 
Seçim çalışmaları sırasında esnafla bir araya gelen Başkan Adayı Subaşıoğlu'na başarı dileklerinde bulunan esnaf Ozan Gürel ise şu ifadeleri kullandı: " Sizin genç ve emin insanlara bu şehrin ihtiyacı var. İyi yollara başkoydunuz. Allah yolunuzu açık etsin." 

GÖÇMENLERLE BULUŞTU 
Esnaf ziyaretleri yanında Sivil Toplum Kuruluşları'na da önem veren Subaşıoğlu, Balkan Göçmenleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği üyeleriyle bir araya geldi. Eşininde bir göçmen kızı olduğunu vurgulayan Subaşıoğlu " Benim eşim Balkan değil ama Doğu Türkistan göçmeni o bölgelerde de gerçek anlamda zulüm yaşanıyor" dedi. Konuyla ilgili olarak konuşan Balkan Göçmenleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Çalışkan'dan Subaşıoğlu’na fahri üyeleri olmasını istedi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER