banner249

Sarayköy halkına reva mı bu?

Denizli’nin Sarayköy İlçesi’nde belediyeye ait çok amaçlı salon, bakımsızlıktan dolayı adeta çürümeye terk edildi. Özel günler ve düğün organizasyonları için kullanılan salonun hijyen kurallarına hiçbir şekilde uymadığı görüldü.

Sarayköy halkına reva mı bu?
banner240

Yaklaşık 30 bin nüfuslu Sarayköy’de belediyeye ait çok amaçlı salonun görüntüleri içler acısı durumu ortaya koydu. Bakımsızlıktan adeta çürümeye terk edilen salon, son derece kötü koşullarda düğün veya özel organizasyonlara ev sahipliği yapıyor. 

GÖRÜNTÜLERİ CHP’Lİ BAŞKAN YAYINLADI
CHP Sarayköy İlçe Başkanı Mehmet Salih Konya’nın sosyal medya hesabından yayınladığı paylaşımda, çok amaçlı salonun kötü hijyen şartlarında organizasyonlara ev sahipliği yaptığına dikkat çekerek, tepki gösterdi. Bu salonun Sarayköylülere yakışmadığını ifade eden Konya, belediyenin bu salonu kaderine terk ettiğini söyledi. 

3 KATLI BİNADA ASANSÖR BOZUK, KLİMALAR ÇALIŞMIYOR
İlçe Başkanı Konya, rezalet görüntülerin yaşandığı düğün salonunun 3. katta yer aldığını ve binanın asansörünün çalışmadığını söyledi. Düğüne gelen davetlilerin arasında yaşlı ve engelli insanların olduğuna dikkat çeken Konya şöyle konuştu, “Hizmet destanı yazdık diye ortalarda gezinen arkadaşlara sesleniyorum. Etrafınıza bir bakın. Sarayköy’de düğün, sünnet, mevlit yemeği yapmak hiç bu kadar zor, hiç bu kadar ıstıraplı olmamıştır. Belediyenin CHP’li olduğu dönemde yenilenen, sonra birileri tarafından eleştirilen ama kendileri geldikten sonra, kaderine terkedilen asansörü bozuk, kliması çalışmayan (daha yeni yapıldı) tuvaletler harap ve bitik, yemek yapılsın diye ayrılan ama hijyende sınıfta kalan mutfakları ile belediye çok amaçlı salonu insanlara etkinlik için değil adeta zorlukla mücadele için yapılmış bir yer görünümüne bürünüyor. 

SARAYKÖY SİZDEN ŞOV BEKLEMİYOR!
Bir diğer havuz tesislerindeki kuruyan ağaçlar, masaların olmaması, ayrıca aşçılar için yemek yapılacak ayrı bir alanın olmaması, yine vatandaşı zor durumda bırakıyor. Pazaryerinde yapılan etkinliklerde de burada yaşayan mahalle sakinlerinin evlerinin yakın olması sebebiyle duman ve sesten etkilenmeleri de cabası. Hizmet destanınız buysa yere batsın sizin destanınız. Sarayköylü vatandaşlarımız artık sizden şov değil, gerçek hizmet anlayışı ve görev bilinci istiyor” dedi.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER