banner249

Sancar, “Cam horozu afişe edip Denizli’nin geleceğini sakladılar”

denizli belediyesi chp meclis gurup sözcüsü teoman sancar, büyükşehir ile ilgili planlamanın tüm denizlililerden saklandığını iddia ederek, “büyükşehir planı sinsi plana döndü. denizli cam horozuyla 2 ay milleti oyalayan iktidar, denizli’nin geleceğini ilgilendiren büyükşehir planını herkesten sakladı” dedi.

Sancar, “Cam horozu afişe edip Denizli’nin geleceğini sakladılar”
banner240
Sancar’ın İl Örgütü’nde düzenlediği basın toplantısına önceki dönemde belediye başkanlığı yapmış Hasan Gönül ve Ali Marım da katıldı. Denizli’nin yıllardır hasret olduğu Büyükşehir özleminin yapılan şehir planlamasıyla hayal kırıklığı yarattığını savunan Gurup Sözcüsü Teoman Sancar, tüm Denizli’yi yakından ilgilendiren şehir planlamasının gizli kapaklı yapıldığını iddia etti.

Taslaktaki şehir planının bu haliyle vatandaşa zorluk çıkardığını ifade eden Sancar şöyle konuştu, “İlçelerin sınır haritası birilerince hazırlanırken, İl Genel Meclisi, Belediye Meclisi ve Sivil Toplum Kuruluşları haberdar edilmemiştir. Fikir ve görüşleri alınmamış adeta gizli kapaklı, Denizli’den ve Denizliliden habersiz sadece Adalet ve Kalkınma Partisi’nin mutfağında Şehir Planı İlkeleri, Coğrafi Yüzölçümleri, Nüfus Yoğunlukları ve Ulaşım Master Planları dikkate alınmadan sadece ‘Ben yaptım oldu’ zihniyetiyle hazırlanmıştır. Bu taslak vatandaşlar nezdinde de kabul görmeyecektir. İki İlçe arasındaki ayrım sınır çizgilerine baktığınızda ne kadar basit ve menfi hesapların gözetildiğini sizler de göreceksiniz. Örneğin Çamlık’ta oturan Cankurtaran’da oturan Vatandaşlarımız Pamukkale’ye, Aşağışamlı’da, Salihağa’da oturan Vatandaşlarımız da Merkezefendi’ye bağlanmıştır, Bunun izan, insaf, denge, ölçü, adalet, insana saygı, kente saygı topluma saygı neresindedir.”


Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER