banner249

Sadıklar BMC’den 2016 yılının ilk teslimatı

BMC Yetkili Bayisi Sadıklar Otomotiv, Kütahya Firması Haz Beton’a yılın ilk teslimatını gerçekleştirdi.

Sadıklar BMC’den 2016 yılının ilk teslimatı
banner240

Sadık Grubu bünyesinde 1983 yılında başlayan BMC Bayiliği, yoluna kaldığı yerden hız kesmeden devam ediyor. BMC’nin  mevcut ve yeni modellerinin satışına başlayan Sadıklar Otomotiv, 2016 yılının ilk araç teslimatını da Haz Beton firmasına yaptı. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan, güvenilir hizmet kalitesi ile Sadıklar Otomotiv’i tercih ettiklerini belirten İşletme Müdürü Ahmet Bilik, araçların sağlam ve her türlü yol şartlarına uygun olmasından dolayı BMC ile devam ettiklerini söyledi.

Firmanın mevcut kullanmakta olduğu Bmc araçlarından memnun kaldıkları için yine tercihlerini Bmc’den yana kullandıklarını belirten Sadıklar Otomotiv  Satış Müdürü Volkan Yığ,  firmaya 5 adet Pro 827 8x2 Kırk Ayak teslimatı yaptıklarını söyledi. Yığ, Sadıklar Otomotiv Bmc Yetkili Bayisi olarak, müşterilerine Bmc’nin üretmiş olduğu araçların satışına tekrar başladıklarını söyledi. 

Yığ, “Nakliye-lojistik, beton, hafriyat, mermer gibi bir çok sektörlerde kullanıma uygun modellerimiz ile hizmet veriyoruz.  Araçlarımızı görmek isteyen tüm müşterilerimizi İzmir yolu üzerinde bulunan showroomumuza bekliyoruz. Ayrıca araçlar hakkında bilgi almak için de bize 0 258 371 33 66 telefon numarasından da ulaşabilirsiniz” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER