banner249

Helal Başkan

Denizli’nin Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile günümüzün acı gerçeğini gözler önüne serdi.

Helal Başkan
banner240

Denizli’nin Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, ara sıra yaptığı gündeme ilişkin paylaşımları ile dikkatleri üzerine çekerken, dün yine böyle bir paylaşım ile adeta takdir topladı. Günümüzün en acı gerçeklerinden birini dile getiren Başkan Devecioğlu, paylaşımında yediği içtiği yiyecekleri sosyal medya üzerinden paylaşanlara bir gönderme yaptı. Başkan Devecioğlu, paylaşımında şu sözlere yer verdi;

“Değerli kardeşlerim Allah aşkına ülkemizde de... Dünyanın bir çok yerinde... yiyecek… içecek... bulamayan insanlar varken şu kahvaltı sofralarını mangaları kısacası yediğiniz içtiğinizi yayınlamak zorunda mısınız kendinize saklayın... belki art niyetiniz yok ama dikkatli olmamız gerekiyor diye düşünüyorum... zor durumda olanları düşünelim çocuğuna süt alamayanlar var soğukta yakacak odunu kömürü olmayanlar var ...(Biraz fazla oldum farkındayım ama Bana kızmayın ne olur)”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER