banner249

Sabanoğlu’ndan tanıtım atağı!

Denizli'nin günden güne büyüyen yerel markası Sabanoğlu Et Antalya'da düzenlenen Anfaş Food Product 21. Uluslararası Gıda İhtisas Fuarına katılarak ürünlerinin tanıtımını yaptı.

Sabanoğlu’ndan tanıtım atağı!
banner240

19 - 22 Şubat tarihleri arasında Antalya Expo Center'da düzenlenen Gıda Fuarında yer alan Sabanoğlu Et ürünlerini tüketicilerle buluşturdu. Birbirinden özel ürünlerini fuar katılımcılarına sunan Sabanoğlu Et, Sabanoğlu, Katkısız Osmanlı serisi ve Pamukkale ürünlerini katılımcılara tanıttı. Ayrıca ziyaretçilere ürünlerin tadımını yaptırdı. 


ÜNLÜ ŞEFTEN BEĞENİ 
Yoğun ilgi gören fuarda Sabanoğlu Et standını ünlü şef Batuhan Piatti Zeynioğlu’da ziyaret etti. Ürünleri tek tek inceleyen Zeynioğlu ürünlerin tadımını da yaptı. Sabanoğlu Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Sabanoğlu'ndan ürünlerle ilgili bilgi alan Zeynioğlu’na katılımcılar büyük ilgi gösterdi. 

ÜRÜNLERİMİZE TALEP VAR 
Fuardan duydukları memnuniyeti dile getiren Sabanoğlu Yönetim Kurulu Temsilcisi Burhan Sabanoğlu,"Sabanoğlu Et olarak Sabanoğlu, Pamukkale ve Katkısız Osmanlı Serisi ürünlerimizi bugün Ege bölgesi, Akdeniz bölgesi ve İç Anadolu Bölgesinde tüketicilerle buluşturuyoruz. Ürünlerimize yoğun bir talep olduğunu burada da gördük. Antalya'da Sabanoğlu ve Pamukkale markalı ürünlerimizin yanında Osmanlı serisine de büyük bir ilgi var. Yoğun katılımdan dolayı bizimle olan herkese teşekkür ediyoruz." dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER